Quote:
Originally Posted by Kartusica
Exact asta incercam sa facem. Sa va dam ocazia sa va exprimati liber. Daca pentru tine a te exprima liber inseama a incalca regulamentul forumul este insa o alta discutie. Fii sigur ca in acest caz vom interveni cu un avertisment sau alte masuri in functie de situatie. Sa te exprimi tu liber nu inseamna sa jignesti sau hartuiesti alt jucator care nu este de acord cu opinia ta.
As vrea sa ma ajuti cu o lamurire. Sunt superficiala pentru ca incerc sa scriu corect si pentru ca nu imi bat joc de limba pe care o vorbesc? Este o manifestare de superioritate faptul ca incerc (poate ca uneori gresesc, dar macar stiu ca incerc) sa scriu cat mai corect, sa ma exprim cat mai clar, sa utilizez semnele de punctuatie, sa incep o propozitie cu litera mare? Eu credeam ca asta va ajuta sa imi intelegeti mai bine mesajele si elimina neintelegerile.
Sa inteleg din sugestia ta ca ar trebui sa uit tot ce am invatat in scoala despre gramatica limbii romane? Daca asta imi ceri am sa iti raspund simplu si clar ca nu pot face acest lucru. De ce? Pentru ca ar insemna sa imi bat joc de mine.
Am sa incerc acum sa iti dau un raspuns pe care sper sa nu il consideri sec ... sper sa te faca sa zambesti pentru ca eu personal am ras cu pofta cand am citit asta. Te poti exprima in orice fel doresti atata timp cat respecti regulamentul forumului ... asta include si modul altantic si indian  de exprimare.
|
Imi pare rau si imi cer scuze daca te.am facut sa crezi asta, prin superficitate si superioritate m.am referit la inchiderea unor topicuri fara nici o avertizare, fara sa explicati dece l.ati inchis si in cazul off topicurilor sa incercati sa preveniti, pana acum am vazut ca ati dat putine sanse unor persoane ca sa remedieze cea ce au faccut.
Totusi imi pare bine ca se poate tine o conversatie destul de pacifista si civilizata desi este o anumita tensiune in aer in perioada aceasta.