Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Guest

    Exclamation Çok Teşşekkürler TcTaBuTcU

    3 gun once hatırlarsan haksız yere ban yedigim konusunda bir konu acmıstım ve snde abuse ler le konusacam diyip konuya kilit attın...ve hala bekliyorum ve zaten bu aksam kilit acılacak ne kadar yardımcı oldun bilemezsin...kısaca foruma bosuna konu acmısım sn mod. olarak bir oyuncunun banını bile kaldıramiyorken tam olarak neden mod. oldun ?

  2. #2
    Guest

    Default

    Burak şuanlık bu görev için en uygun kişidir.Başka moderator olabilecek kişi göremiyorum Türkiyemde

  3. #3
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by NoNeedToPanic View Post
    Burak şuanlık bu görev için en uygun kişidir.Başka moderator olabilecek kişi göremiyorum Türkiyemde

    bn buragın iyi mi kotu mu oldugunu sorgulamak istemedim fakat bana bir yararı olmadıktan sonra iyi olsa ne olmasa ne ...

  4. #4
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by rohaty View Post
    3 gun once hatırlarsan haksız yere ban yedigim konusunda bir konu acmıstım ve snde abuse ler le konusacam diyip konuya kilit attın...ve hala bekliyorum ve zaten bu aksam kilit acılacak ne kadar yardımcı oldun bilemezsin...kısaca foruma bosuna konu acmısım Sn mod. Olarak bir oyuncunun banını bile kaldıramiyorken tam olarak neden mod. Oldun ?
    arkadasim 4 tane abuse var ben abuselere su adamin banini kaldir diyemem hakkim yok buna nezaman 1 abuse sein banini kontrol eder ozaman banin acilir BENDE SENİN GİBİ BEKLİYORUM NE YAPABİLİRİM BANA BİRŞEY SÖYLE? NORMALDE BEN SOYLEMEDEN KONTROL ETMELERİ LAZIM. ben soyledim kontrol edin diye su ip deki bani bende senin gibi bekliyorum sana sunuda diyebilirdim bot kullanmasaydin diyebilirdim ama gittim rapor ettim bu benim işim bana gelipte neden mod oldun demeyin git beni şikayet et bu adam modluk yapmiyor diye!


    Kilit!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •