Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 153
  1. #31

    Default

    Quote Originally Posted by oxxx
    Ináč hodnotím toto kolo ako trochu divokejšie ako obyčajne.Podla mna sa aj zasiahlo ovela tvrdšie proti bugerom a boterom ako inokedy , čo je mimochodom aj zásluha mororusa, o tom aký to bol boj by najlepšie písal on...a niekedy to bolo aj "štanie proti vetru" ,ked sa tam plietlo celá vedenie crimsu na čele s memoxom a zasahovalo do toho.Čo sa týka cz a svk scény , tak oportunity sa ukázali ako zberači statov, nielen pre seba ale aj pre "polku crimsu" je to podpichnutie, ale je to aj na zamyslenie, ked sa to stane jednej partii minimalne 2 krát čo ja viem tak to nie je v poriadku ani u nich, ináč odsudzujem takéto hackovanie a kradnutie učtov o čom som písal na inom mieste.Takže na tú anabázu oportunity čo mala , dobrý vysledok.Čo sa týka CZ scény potvrdil výsledkom špicu Dream, na to že dostal oproti vítazom minimum statov hral sám a defacto 14 dní nehral vôbec super výsledok.Samozrejme gratulujem aj vítazom CzechBrothers.
    ináč prijemne ma prekvapil zizan aj statmi teda....a kratos ako mne neznamy hráč tiež, uvidíme či potvrdia vysledky v dalšom kole.Ináč zaujimali by ma staty oportunity a aj z minuleho kola , dajte ich k videniu olympici a hitmani a cosm ich ukázali tak davajte...
    nevim jestli si to dobre pamatuju ale na 1v1 snad meli vic nez Olympic, ale ma hlava je derava, tak snad to upresni

    viz:

    Napadnul tě Opportunity
    (Den 183 05:24)
    Zmlátil si toho hajzla.
    Tvoje inteligence vzrostla o 15643.54.
    Tvoje síla vzrostla o 28777.56.
    Tvoje charisma vzrostla o 36054.23.
    Tvoje tolerance vzrostla o 54800.68.



    edit: tak nemeli

  2. #32
    Guest

    Default


  3. #33

    Default Re: A je to za náma - Round 20

    Bigemku diky za gratulaci i kdyz hodne lidi rika ze jsme vyhrali nespravedlive a ze dreamp1čer hral sam neni to pravda hodne lidi mi rika ze dream sam nehral na jeho učet melo pristup mooc lidi a mi jsme hrali jen 2 az 1 den pred koncem se k nam pridal 4Fear

  4. #34
    Guest

    Default

    Co k tomu mám říct???

    Je to smutné...to že nás fliper klamal falešnýma statama, protože nás chtěl na 1x1, mi přijde sice ubohé, nicméně každý má nějaký styl, že?

    To, že nabijak stále dokola opakuje jednu a tu samou posměšnou zprávu, taky o něčem svědčí.

    Fliperovi jsme psal na skype, že se s ním nechci hádat a téměř jsem se mu omlouval dopředu, kdybych řekl něco, co by mohl špatně pochopit a on se nám stejně posmíval a hádku vyprovokoval...Flipere já možná při svých hádkách klesám hooodně hluboko, ale dneska jsme klesali spolu.

    Když jsem gratuloval opportunity a v závorce jsem záměrně vynechal nabijáka, tak to nebylo proto, že bych ho chtěl nějak urazit, ale proto, že se o něm nechci vyjadřovat, každopádně jsem k tomu nucen. Nabijaku nevim, jestli sis toho všiml, ale ještě se tu od nás neobjevil vzkaz, ve kterém bychom tě uráželi nebo se ti smáli, zatímco od tebe se jich tu objevilo hned několik.
    Pokud chceš slyšet, že jsi opravdu dobrý hráč, tak ano, jsi dobrý hráč, ale prosím přestaň urážet, protože kdyby s tebou nehrál fliper, tak ti začne na icq brečet, jak je možné že někdo může takhle klesnout.

    Už, asi jako všichni ostatní, vím, jak to tu nakonec dopadne, že se opět ztrhne velká hádka, proto bych se jí raději tímto vyvaroval.

  5. #35
    Guest

    Default

    nejako vidim ten topic rozmazany

  6. #36

    Default

    je hanba ze ste nedali 1vs1 aj ked sme prisili na zaciatku kola o 300k a terza o 400k a este aj viac vas hralo ?ten screen som robil ja

  7. #37
    Guest

    Default

    Hele lidi takze, bigem mi na icq napsal se je topic o konci kola, ze tam mam jit ze se chce hadat.

    Mno takze zacnem postupne, jak vsude opportunity pisou ze ztratili na zacatku 300-400k statu je blbost. Bylo to jen 180k. A flipere pokud chces neco rict tak ucet bangxcosm nemuze mit 300-400k statu, dle respu nemozne, ma 220k (40k je tam mych )

    Flipere tvuj screen tech statu je fake, lisi se to jen lehce od toho co ste meli pred 2 dny ale je to fake.

    Je velice zajimave ze v profilu opportunity neni goggi pepan08 etc. protoze jak sme min kolo planovali spojeni a top5 tak je tam fliper strasne touzil mit. Zamyslete se kazdy nad tim a udelejte si svuj nazor.

    Mno tak a co dodat k cz scene, mororusi pekne si zmanipuloval zaver, sami olympici min kolo zmenili vlajku 5 min pred koncem, a ty si to laadovi nedovolil. Mno co k tobe dodat.

    A tedy k cz scene konecne, takze sem tu nebyl no tak cz scena nema top20 int, no co se da delat mno min kolo sem byl na (moje kukla cosm samozdrejme) 31. INT miste a 1 cech neni lepsi nez 31. misto takze asi vsichni vime WHO IS STILL THE KING

    Jinak sem tak brouzdal na netu se zjitil sem ze sem 6 mesicu zakaznik meho neoblibeneho poskytovatele internetu


    Veřejné IP
    zdarma,- kč
    pro klienty kteří jsou u nás déle jak 6měsíců zdarma na požádání


    Ok lidi zitra jedu na tyden pryc, tak rano uz nepiste, a ted do me

  8. #38
    Guest

    Default

    cosm ja len jedno CHOĎ do Piče

  9. #39

    Default

    ani sa uz nevracaj

  10. #40
    Guest

    Default

    a tych 300-400k neni blbost dufam ten tyzden co ides prec ze pojdes na liecenie lebo si nejako mentalne zaostali
    [/b]

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •