Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Guest

    Angry Yanlış anlaşılma üzerine banlanma

    Aynı modem üzerinde farklı bilgisayarlarda kuzenim ile ben giriş yapıyoruz ama sürekli ip hatası verip atıyordu ancak bu sefer "Abuse" kullanıcısı tarafından ban yedik nasıl ispatlanıyorsa ispatlayalım o kadar emek boşa gidecek ona üzülüyorum başka bişey değil. Gerekli işlemleri yapılsın lütfen ban ortadan kaldırılsın rica ediyorum.

  2. #2
    Guest

    Default

    yardım edecek hiç kimse yokmu sitede (moderatörler , adminler ) illa oynamayı bırak diyorsunuz yani

  3. #3
    Guest

    Default

    Tek bir modemin varsa tek bilgisayar kullanarak yada aynı hesaba 2 bilgisayar üzerinden bağlanmalısın sadece . Yani senin yaptığın kurallara aykırı ban doğrudur ve iptal edilmez . İyi Oyunlar ..

  4. #4
    Guest

    Default

    tamam iyi hoşta bizi uyarması gerekmiyormuydu sistemin veya sistemin onlara karşı yapılan bi feedback i olması gerekmiyor mu bence yapılan sistemde yanlış ayrıca benim muhattabım siz değilsiniz banlandığı zaman yazıldığı gibi "Abuse" ile görüşmek istiyorum ben o kadar parada yatırdım oyuna demekki böyle saçma şeylere para yatırmamak gerekiyormuş anladım iyi bi ders oldu bana bu arkadaşlarım oynamak falan isterlerse onlara çok güzel bir şekilde tavsiye ederim!!!! ben bu oyunu sağolun ilgi ve alakanıza baylar

  5. #5
    Guest

    Default

    Kural ihlali yapmışsın ve cezası ban ne var bunda

  6. #6
    Guest

    Default

    mclorf , robbery , Luckyslevin bu hesaplara aynı internet kullanılarak girilmiş daha neyin peşindesin

  7. #7
    Guest

    Default

    tamam da aynı interneti kullandık aynı bilgisayarı kullanmadıkki ben yukarıda söylediğimi söyledim zaten senin gibilerle tartışıp vaktimi boşa harcıyamam zaten ama sonuç olarak sistem YANLIŞŞŞŞŞŞŞ bu kadar basit

  8. #8
    Guest

    Default

    Haklısın dostum insan ev arkadaşıyla yada kardeşiyle farklı bilgisayardan oynayamadıktan sonra ne anladım ben o oyundan bu sistem çok oyuncu kaybettirir yönetimde ilgilenmiyor sanırım bende arkadaşımla oynamak için üyelik açtım ben açtım o açamadı moderatöre mail attım konu açtım ilgilenen yok böyle saçma bi sistemmi olur ben tek oynayacaksam ne diye oynayacam bunu hileye önlem için böyle yapılıyor sanırım ama kaş yaparken göz çıkartmışlar anlaşılan.

  9. #9
    Guest

    Default

    Banlarla ilgili sorunları supporta rapor ederseniz sevinirim.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •