The Crims Forum

Go Back   The Crims Forum > Support > Support - Lithuania

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #111 (permalink)  
Old 08-17-2008, 05:59 PM
Thug

AAjus is on a distinguished road

Kur rodo kiek stipri jau priklausomybė narkotikams? Mačiau ligoninėje vis auga detoksikacijos kaina. Ar tai rodiklis?
Ką įtakoja priklausomybė? Kas man blogiau nuo jos?
Reply With Quote
  #112 (permalink)  
Old 08-17-2008, 06:32 PM
XiroX's Avatar
Gangstah

XiroX is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to XiroX Send a message via Yahoo to XiroX Send a message via Skype™ to XiroX

Quote:
Originally Posted by AAjus View Post
Kur rodo kiek stipri jau priklausomybė narkotikams? Mačiau ligoninėje vis auga detoksikacijos kaina. Ar tai rodiklis?
Ką įtakoja priklausomybė? Kas man blogiau nuo jos?
Tiesiogiai jos nerodo - kaip ir pats jau pastebėjai, kylanti detoksikacijos kaina yra vienas iš rodiklių. Taip pat, kai auga priklausomybė, norėdamas klube užsipildyti jėgų, turi suvartoti gerokai daugiau narkotikų, o tai tolygų didesnes išlaidas, pinigų mėtymą į balą. To pasekoje mažėja pagarba.
PATARIMAS: kas tris įėjimus įėjimus į klubą (t.y. tris jėgų pasipildymus) ligoninėje nusipirk 1 metadoną. Jis panaikins priklausomybę 100 %. Be to jis yra pigesnis už detoksikaciją.
  #113 (permalink)  
Old 08-17-2008, 09:06 PM
Thug

Ačiū už informaciją. Dar prašau užmesk akį į žinutes #109 ir #110 praitame puslapyje. Ten dar klausimų uždavęs, gal žinosi atsakymus...
Reply With Quote
  #114 (permalink)  
Old 08-18-2008, 04:09 AM
XiroX's Avatar
Gangstah

Send a message via MSN to XiroX Send a message via Yahoo to XiroX Send a message via Skype™ to XiroX

Quote:
Kaip veikia kekšės?
1. Iš kur ji gauna pelną, kurį galiu pasiimti? Ar ji bastosi pati po raudonųjų žibintų kvartalą ir gauna pinigų, kai kiti žaidėjai pasinaudoja ja?
2. Kaip man apsaugoti savo kekšę nuo žuvimo? Ar tik sargybinių pirkti ar mano statai ir ginklai irgi apsaugo mano turtą? Ar dar kaip?
3. Ar gali keistis kekšės savybės "Užmokestis per dieną" ir "Kaina" ar tai fiksuotos vertės visam kekšės gyvenimui?
Kekšė iš principo "žvejoja" tau pinigus. Nėra tokios vietos, kur ji galėtų bastytis.
Tiesa, gali Verslo skiltyje nusipirkti kekšyną (o dar geriau kekšių rūmus) ir į juos patalpinti maksimalų kekšių skaičių. Tuomet jas pradės lankyti ir žaidėjai vaikštantys po raudonųjų žibintų kvartalą.
Naudodamasis proga duosiu patarima - jeigu jau perki kekšes, tai pirk geriausias. Pasiskaičiuok vienos kekšės nešamą pelną, pasižiūrėk kokia jos kaina ir apskaičiuok kiek vienos rūšies kekšių labiausiai apsimoka turėti. Pirk tik nuo geriausių. Raundo bėgyje neišiminėk pelno, nes išėmimo metu gali atsitikti nelaimių ir kekšės miršta.
Jeigu medžioji - medžiok greitai. Įeini į klubą, randi auką - žudai. Nerandi aukos, tupi visokie mažmožiai - staigiai darai plastinę, kad nespėtų pakurti sabotažo. Nuo sabotažo dalinai gali apsaugoti sargybiniai, bet šiaip maža iš jų naudos. (Apie tai plačiau galėtų papasakoti kiti šito forumo moderatoriai - amex ir laurenz. Viename raunde nuo sabotažo jie prarado berods apie 80 kekšių ir didžiulį pelną, galėjusį užkelti gerokai aukščiau pasaulio statistikose ).
Jeigu pildaisi jėgas - pildykis savo zuikio klube. Uždėk maksimalią įėjimo kainą, įdėk max dviejų rūšių narkotikų, kad šitas klubas netrauktų pašalinių akių.
Kekšės užmokestis priklauso nuo tavo charizmos - kuo ji didesnė, tuo kekšės neša daugiau.
Kita vertus tai nėra ta vieta, ties kuria tau vertėtų koncentruotis. Maždaug 17-am raunde kekšių nešamas pelnas buvo gerokai didesnis. Be to ir charizmos pokytis kekšių pelne pasijausdavo gerokai labiau.
Kekšės kaina priklauso nuo turimų tos rūšies kekšių skaičiaus. Kiekviena sekanti tos pačios rūšies kekšė kainuoja tos rūšies kekšės pradinės kainos dydžiu brangiau. Tad kaip ir minėjau pradžioje, atidžiai pasiskaičiuok, kiek tau apsimoka turėti tos pačios rūšies kekšių.
Su laiku išmoksi.
  #115 (permalink)  
Old 08-18-2008, 04:10 AM
XiroX's Avatar
Gangstah

Quote:
Per kiek laiko jėgos atsistato pačios, kai nuotaika labai bloga, normali arba labai gera? Nuo ko dar be nuotaikos priklauso jėgų atsistatymo greitis?
Žinau tik vieną, nes kiti man niekada nerūpėjo - kai nuotaika labai gera, 1% jėgos atsistato per 30s.
  #116 (permalink)  
Old 08-19-2008, 05:53 PM
Thug

Atsigavimui einu ne į klubus narkotikų vartoti, o pas kekšes lankausi. Detoksikacijos kaina vistiek kyla. Tai ar ir nuo kekšių reikia metadoną kas tris kartus naudoti?
Dabar mano detoksikacijos kaina apie 51.000. Noriu vieną kartą detoksikuoti, nes turbūt tik taip būsiu tikras, kad nunulinsiu savo priklausomybę, o po to jau metadoną kas tris kartus naudosiu. Ar geras planas?
Reply With Quote
  #117 (permalink)  
Old 08-19-2008, 05:56 PM
XiroX's Avatar
Gangstah

Pats blogiausias, kokį tik teko girdėti.
1) Pas kekšes mirtingumas didesnis.
2) Nuo kekšių priklausomybė nedidėja.
3) Metadonas padaro tą patį, ką ir detoksikacija - skirtumas tik tas, kad detoksikuojantis išmeti pinigus į balą.

Bet ne man spręsti, ne man peikti - aš galiu tik patarti, o pasirinkti kaip žaisti jau Jūsų sprendimas.
  #118 (permalink)  
Old 09-19-2008, 05:52 PM
Thug

Zetolera is on a distinguished road

Isviso buvau 5-10 kartu bare,tai kiek man reikia nusipirkti to Metadono,kad panaikintu priklausomybe 100%?
Reply With Quote
  #119 (permalink)  
Old 09-20-2008, 11:33 AM
Guest

gal 3-4 gali ir po 1 pirkt kelis kartus parodys po kiek % numalsinai priklausomybe
Reply With Quote
  #120 (permalink)  
Old 09-20-2008, 11:46 AM
Thug

Zetolera is on a distinguished road

Tada dar vienas klausimas.Kiek galiam tureti pavyzdziui naktiniu klubu?Ar kekvienos rusies pastatu tik po 1?IR ar apsimoka pirkti daug pastatu ar uztenka turet 1-2?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules