Quote:
Originally Posted by AAjus
Kaip veikia kekšės?
1. Iš kur ji gauna pelną, kurį galiu pasiimti? Ar ji bastosi pati po raudonųjų žibintų kvartalą ir gauna pinigų, kai kiti žaidėjai pasinaudoja ja?
2. Kaip man apsaugoti savo kekšę nuo žuvimo? Ar tik sargybinių pirkti ar mano statai ir ginklai irgi apsaugo mano turtą? Ar dar kaip?
3. Ar gali keistis kekšės savybės "Užmokestis per dieną" ir "Kaina" ar tai fiksuotos vertės visam kekšės gyvenimui?
|
Kekšė iš principo "žvejoja" tau pinigus. Nėra tokios vietos, kur ji galėtų bastytis.
Tiesa, gali Verslo skiltyje nusipirkti kekšyną (o dar geriau kekšių rūmus) ir į juos patalpinti maksimalų kekšių skaičių. Tuomet jas pradės lankyti ir žaidėjai vaikštantys po raudonųjų žibintų kvartalą.
Naudodamasis proga duosiu patarima - jeigu jau perki kekšes, tai pirk geriausias. Pasiskaičiuok vienos kekšės nešamą pelną, pasižiūrėk kokia jos kaina ir apskaičiuok kiek vienos rūšies kekšių labiausiai apsimoka turėti. Pirk tik nuo geriausių. Raundo bėgyje neišiminėk pelno, nes išėmimo metu gali atsitikti nelaimių ir kekšės miršta.
Jeigu medžioji - medžiok greitai. Įeini į klubą, randi auką - žudai. Nerandi aukos, tupi visokie mažmožiai - staigiai darai plastinę, kad nespėtų pakurti sabotažo. Nuo sabotažo dalinai gali apsaugoti sargybiniai, bet šiaip maža iš jų naudos. (Apie tai plačiau galėtų papasakoti kiti šito forumo moderatoriai - amex ir laurenz. Viename raunde nuo sabotažo jie prarado berods apie 80 kekšių ir didžiulį pelną, galėjusį užkelti gerokai aukščiau pasaulio statistikose

).
Jeigu pildaisi jėgas - pildykis savo zuikio klube. Uždėk maksimalią įėjimo kainą, įdėk max dviejų rūšių narkotikų, kad šitas klubas netrauktų pašalinių akių.
Kekšės užmokestis priklauso nuo tavo charizmos - kuo ji didesnė, tuo kekšės neša daugiau.
Kita vertus tai nėra ta vieta, ties kuria tau vertėtų koncentruotis. Maždaug 17-am raunde kekšių nešamas pelnas buvo gerokai didesnis. Be to ir charizmos pokytis kekšių pelne pasijausdavo gerokai labiau.
Kekšės kaina priklauso nuo turimų tos rūšies kekšių skaičiaus. Kiekviena sekanti tos pačios rūšies kekšė kainuoja tos rūšies kekšės pradinės kainos dydžiu brangiau. Tad kaip ir minėjau pradžioje, atidžiai pasiskaičiuok, kiek tau apsimoka turėti tos pačios rūšies kekšių.
Su laiku išmoksi.