The Crims Forum

Go Back   The Crims Forum > Support > Support - Lithuania

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 03-29-2008, 12:30 PM
Guest

Smile

Jei neneshiotu neidomu butu.
Ne musu problemos, gali i kluba eit. :>
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 03-30-2008, 10:56 AM
amex's Avatar
Godfather

amex is an unknown quantity at this point
Send a message via Skype™ to amex
Wink

Quote:
Originally Posted by Grechike View Post
Jei neneshiotu neidomu butu.
Ne musu problemos, gali i kluba eit. :>

o klube galima perdozuoti
  #23 (permalink)  
Old 04-07-2008, 06:42 AM
Guest

Bet klube jau pats būni atsakingas ar perdozuosi ar ne, jei žinai kiek reikia atstatyti tam tikram kiekiui jegų tai galima sakyti perdozuosi tik per žiopluma pvz jei per dauk prirysi ir tai atguli tik tc 2h [real 15min]. Pas kekses kiek žinau ne pats busi kaltas del to , kad atgulsi i igonine ir ten turesi praleisia ŽYMIAI ilgesni laiko tarpa negu perdozaves.Tai va iš to galima spresti, kad pas kekšes lankytis neapsimoka .Tai gal ir butu toks kvailutis pasiūlymas sumažinti laiko tarpa kuri turi prabūti ligonineje apsikretus nuo keksės.(gabūt kaip ir perdozavus atguli tik kokioms TC 2h )..Ir turiu dar vieną pasiūlyma ,bet cia jau lietuvos administratoriams, Užbrežti roundo tiksla žaidejams(pvz jūs pasakot tie kurie pasieks ši rounda ,kad ir 2mln respect tie zaidėjai bus apdovanojami 200kreditu) če žinoma tik pasiūlymas.Bet manau nebūtų tokių kalbų kaip dabar: "Katalikas ši rounda lošia , man nera šansu pajimti 1vt".Būtu tikslas neaplenkti KATALIKĄ , o suringti 2mln respect.Nes dbr kai skiriami apdovanojimai už 1,2,3 vt tai jau mato, kad niekas neatims 2vt arba 3vt ir nesistengia lošti.

Last edited by xDarkBloodx; 04-07-2008 at 07:08 AM.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 04-09-2008, 08:02 PM
Guest

Default nesamone

bet narkotiku kuo toliau tuo dagiau reikia tai ir gan neapsimoka
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 04-10-2008, 10:15 AM
Guest

Quote:
Originally Posted by dariusinka View Post
bet narkotiku kuo toliau tuo dagiau reikia tai ir gan neapsimoka
tai juk daryk detoksikacija arba suvalgyk kelias metadono tabletes tada vel mazai reiks
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 04-11-2008, 05:29 PM
Guest

Mano pasiulymas butu toks , kad galetu eiti pervesti savo gaujos nariui pinigu , kad ir ne daug , bet jei jam truksta iki kokio ginklo kad galetu plesti , tai kad galetum paskolinti Manau butu saunu jei eitu pervesti pinigu gaujos nariui
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 04-12-2008, 07:58 AM
Guest

Quote:
Originally Posted by subiniukas View Post
Mano pasiulymas butu toks , kad galetu eiti pervesti savo gaujos nariui pinigu , kad ir ne daug , bet jei jam truksta iki kokio ginklo kad galetu plesti , tai kad galetum paskolinti Manau butu saunu jei eitu pervesti pinigu gaujos nariui
cia nieko saunaus nera, del situ gaujos nariui pervedinejimu pinigu butu zmoniu kurie imtu pirmasias vietas pasaulyje
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 04-13-2008, 03:51 PM
Guest

Tai reikia nustatyti ribas pvz.: vienam gaujos nariui pervesti pinigus gali tik viena karta ir tik iki 100000 , tai manau del tokios sumos nepaimsi pirmos vietos pasaulyje
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 04-13-2008, 03:54 PM
Guest

Noreciau dar pasiulyti sita uzrasa "Tu buvai žiauriai sudaužytas" pakeisti i "Tave žiauriai sudaužė" , nes juokingai skamba , kai pamatai toki uzrasa "Tu buvai žiauriai sudaužytas subiniukas apsiverkei ir pridėjai į kelnes. Laikas atsikeršyti?"
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 04-13-2008, 11:50 PM
amex's Avatar
Godfather

amex is an unknown quantity at this point
Send a message via Skype™ to amex

Quote:
Originally Posted by subiniukas View Post
Tai reikia nustatyti ribas pvz.: vienam gaujos nariui pervesti pinigus gali tik viena karta ir tik iki 100000 , tai manau del tokios sumos nepaimsi pirmos vietos pasaulyje
1. O ka padetu 100k pervedimas?

2. Isivaizduok kad turiu 750 zuikiu(mazu accountu) ir is visu pervedu po 100k, o jeigu kas naudoja programa ir per diena gali susikurti 7500 accountu ir uz juos uzplesti po 100k tikrai nebutu problema, naudoti zuikius nera draudziama o tokius smulkius veiksmus yra sunku atskirti nuo programos ar zmogaus veiksmu.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules