The Crims Forum

Go Back   The Crims Forum > Support > Support - Romanian

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-09-2009, 08:23 PM
Guest

Arrow problema cu medalia

contul meu este survivesrespect si am avut o medalie ptr cel mai bun jucator din hungary runda 23 vreau sa stiu si eu de ce nu o mai am...?? cu respect!!
  #2 (permalink)  
Old 06-09-2009, 11:17 PM
nelutzu's Avatar
Godfather

nelutzu

pentru ca nu o meriti ?
  #3 (permalink)  
Old 06-11-2009, 02:18 AM
nelutzu's Avatar
Godfather

nelutzu

ar trebui sa vorbesti cu developerii.. ca sa afli cine a furat medalia
  #4 (permalink)  
Old 06-11-2009, 05:05 AM
Banned

bocanilla is on a distinguished road

Uite ca Nelutzu are dreptate...pentru ca nu o meriti. Desi nu sint developer ,sint in masura sa-ti dau un raspuns . Contul era inregistrat pe Ungaria desi tu jucai din Romania . In consecinta ,steagul a fost schimbat ,contul "SuRviVeSRespecT" ( ID: 7756491 ) figureaza ca fiind cont romanesc ,asadar nu mai are acces la ierarhia maghiara . Din pacate ,aceasta regula (a schimbarii steagului in cel al tarii de resedinta ) nu mai apare explicit nicaieri...Pacatele si mai mari sint ca aceasta regula nu se aplica tuturor jucatorilor. De exemplu,am intrat acum pe "strada" si am vazut contul cu ID: 1138644...nu stiu daca "jucatorului" i-a ramas proxy-ul ,insa singur a recunoscut ca se afla acum pe teritoriul Romaniei...oricum , exemplul oferit da nastere unei mici discutii : ori aceste modificari nu sint facute automat ,dupa cum au spus membrii TCCrew ,ori a ramas activat proxy-ul ,si in acest caz cel in cauza nu a mirosit vreodata insula Iberica...M-oi numi eu Bocanilla ,dar nu vreau sa mai fac vreo boacana si sa sugerez vreo priete...ceva ,nu conteaza ce ; pur si simplu am oferit un exercitiu de gindire ,astept rezolvarea ecuatiei in cauza

Last edited by bocanilla; 06-11-2009 at 05:08 AM.
  #5 (permalink)  
Old 06-11-2009, 01:56 PM
Guest

Arrow

totusi e bine ca m-am bucurat de ea din runda 23 si abia acum si-a dat lumea seama ca am jucat din romania pe un cont de ungaria.)....daka suntei mai atenti sunt foarte multi care au medalii castigate pe alte tari jucand din romania...nu m-a incantat cu nimik aceea medalie dar este putina nedreptate in ceea ce se intampla... eu va multumesc pt raspunsuri!!__
  #6 (permalink)  
Old 06-11-2009, 07:04 PM
Banned

Quote:
Originally Posted by TotEuSunT View Post
totusi e bine ca m-am bucurat de ea din runda 23 si abia acum si-a dat lumea seama ca am jucat din romania pe un cont de ungaria.)....daka suntei mai atenti sunt foarte multi care au medalii castigate pe alte tari jucand din romania...nu m-a incantat cu nimik aceea medalie dar este putina nedreptate in ceea ce se intampla... eu va multumesc pt raspunsuri!!__

Crezi ca i-a pasat cuiva de unde joci ? Oricum ,stiu doar eu citeva zeci de conturi care joaca de acasa ,din tara natala ,si se dau dusi prin tarile calde ...macar asa sa para si ei interesanti. Alta data destinatiile favorite erau U.S.A si Germania ,acum s-au reorientat catre Spania ,Portugalia si Italia...asta este , si-au dat seama ca e criza si au si ei pretentii mai mici
  #7 (permalink)  
Old 06-11-2009, 08:41 PM
Guest

inseamna ca eu o sa-mi pierd medalia cand o sa vin acasa? :-s.. nu-mi pasa..insa ar trebui sa se faca ceva.. cei plecati poate ca vor sa joace pentru tara natala..sau poate ca nu..insa medalia lui catalin(toteusunt) a fost castigata corect.. a muncit pentru ea.. indiferent pe ce tara e
  #8 (permalink)  
Old 06-12-2009, 05:41 AM
Banned

Quote:
Originally Posted by thelast1Tc View Post
inseamna ca eu o sa-mi pierd medalia cand o sa vin acasa? :-s.. nu-mi pasa..insa ar trebui sa se faca ceva.. cei plecati poate ca vor sa joace pentru tara natala..sau poate ca nu..insa medalia lui catalin(toteusunt) a fost castigata corect.. a muncit pentru ea.. indiferent pe ce tara e
Nicu ,aici nu se pune problema asa...Catalin , Cristian, Ionut , Victor ,Vasile sau cum l-o fi chemind a muncit , e adevarat , dar e mult mai usor de luat o medalie pe Ungaria sau alta tara care nu are jucatori experimentati. Acum ,de exemplu ,primul jucator maghiar are 2107 respect ,pina la final poate se va gasi unul care sa faca citeva zeci de mii...crezi ca ar fi normal ca unul ca mine , care joaca citeva zile pe runda ,sa-si schimbe steagul si sa cistige o medalie doar din vinzarea drogurilor ? Daca ar fi asa ,ne-am umple toti de medalii de prin Ciad ,Vanuatu ,Surinam ori Tonga .
Si eu am avut cu trei ani in urma conturi pe Germania si Finlanda ,pe timpul cind te putea tine altul la spargeri...Puteam cistiga o medalie cu cont de 2k skill si 200k respect . Bun , luam medalia , dar nu as fi fost cel mai bun jucator finlandez , ramineam tot un jucator de duzina din Romania...Sa fim seriosi , Nicu , cu medalie sau fara criza e criza , cimentul e scump si nu ne ridica nimeni statuie
Totusi ,chiar sint si eu curios daca schimbarile de steag sint facute automat sau verifica cineva locatia IP-ului...Presimt ca daca s-ar aplica aceasta regula tuturor jucatorilor unii ar avea mari surprize...in plus , cunosc eu pe cineva care ma injura de trei ani,daca i s-ar lua medalia macar ar avea un motiv real ca sa o faca ! Dar presimt si ca acest lucru nu se va intimpla si mai degraba imi voi lua eu inca un ban...de ce oare ?
Punem pariu ca acest topic va fi inchis fara alte comentarii, iar contul cu ID: 1138644 nu va fi verificat ? Cine pierde ,spune un banc bun cu mincinosi

Last edited by bocanilla; 06-12-2009 at 06:10 AM.
  #9 (permalink)  
Old 06-12-2009, 02:08 PM
Guest

Arrow

in cazul lui Nicu(thelast1) ar trebui sa se gandeasca mai bine in cazul in care se va intoarce acasa... ca dupa cat a avut respect se poate vedea ca a muncit foarte mult si chiar a luat locul 5 internnational,daka in cazul meu bocanilla spune ca am jucat pe o tara cu jucatori neexperimentati si nu am muncit...)eu zic sa nu mai facem atata caz ptr o simpla medalie ptr ca nu are rost ...ar fi mai bine sa se uite si la profilele unor jucatori mai buni sa vada pe ce tara au castigat medalii si ce steag au in momentul de fata PS:Aveti grija ca sunt plecat in Norvegia ..verificati ip si schimbati-mi tara din nou =)) =))
  #10 (permalink)  
Old 07-03-2009, 01:50 PM
RANSAN's Avatar
Gangstah

RANSAN is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RANSAN Send a message via Skype™ to RANSAN

Ce este interesant in acest thread e ca toti isi dau cu parerea dar niciun moderator/admin nu raspunde la intrebarea in sine

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules