Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube

Search:

Type: Posts; User: ShadowsPT

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

 1. Replies
  1
  Views
  53

  Entre em contacto com o suporte e forneça o email...

  Entre em contacto com o suporte e forneça o email da conta.
 2. Replies
  3
  Views
  91

  Precisamos de um nick, email e país.

  Precisamos de um nick, email e país.
 3. Replies
  0
  Views
  377

  Sticky: Novo assalto!!!

  Olá bandidos e bandidas,

  Uma das maiores senão a maior mudança que o jogo viu nos últimos anos é esta mudança na porrada.

  Aqui está uma prévia de como será e as mudanças que isto trará para o...
 4. Thread: Sulmi i ri

  by ShadowsPT
  Replies
  0
  Views
  98

  Sticky: Sulmi i ri

  Përshëndetje djem dhe vajza,

  Një nga ndryshimet më të mëdha në mos ndryshimi më i madh që loja ka parë në vitet e kaluara është ndryshimi në sulm.

  Këtu është një vrojtim se si do të jetë dhe...
 5. Sticky: Karakteristikat e Luftërave të Bandave dhe Punësimit të Grabitësve

  Këtu janë 2 karakteristika të reja që ne po sjellim për ju djema.
  Si gjithmonë, ne shpresojmë që të mund të na ndihmoni t'i përmirësojmë ato në mënyrë të konsiderueshme pas një raundi ose 2


  1....
 6. Replies
  1
  Views
  87

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 7. Replies
  1
  Views
  123

  Check your email.

  Check your email.
 8. Thread: Conta Beta

  by ShadowsPT
  Replies
  2
  Views
  62

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 9. Thread: Conta Beta

  by ShadowsPT
  Replies
  1
  Views
  72

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 10. Replies
  2
  Views
  159

  Hi, Vip packages can only be bought with real...

  Hi,

  Vip packages can only be bought with real money.
 11. Replies
  4
  Views
  140

  You lose more when your power is similar to the...

  You lose more when your power is similar to the opponent, in the case a strong opponent attacks you with a big difference in powers you will end up losing less.
 12. Replies
  2
  Views
  117

  Infelizmente tem que esperar os 5 dias entre cada...

  Infelizmente tem que esperar os 5 dias entre cada trust.
 13. Thread: conta beta

  by ShadowsPT
  Replies
  6
  Views
  138

  Contas criadas.

  Contas criadas.
 14. Thread: conta beta

  by ShadowsPT
  Replies
  6
  Views
  138

  Precisamos de um nick, email e país.

  Precisamos de um nick, email e país.
 15. Thread: beta account

  by ShadowsPT
  Replies
  1
  Views
  68

  We have created 1 account [email protected]

  We have created 1 account [email protected]
 16. Replies
  1
  Views
  142

  Hi, This was a recent change to avoid...

  Hi,

  This was a recent change to avoid macros/bots. The assault system will be changing soon, you can test beta to be up to date.
 17. Thread: Conta beta

  by ShadowsPT
  Replies
  2
  Views
  91

  Verifique o email

  Verifique o email
 18. Replies
  2
  Views
  195

  Hi, A new design is currently being developed...

  Hi,

  A new design is currently being developed so there's not many space for new things that need the creation of an image icon etc. but we will keep it in mind and if something can be done related...
 19. Thread: Conta beta

  by ShadowsPT
  Replies
  2
  Views
  71

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 20. Thread: Denuncia

  by ShadowsPT
  Replies
  3
  Views
  163

  Agradecemos a sua denúncia

  Agradecemos a sua denúncia
 21. Thread: Conta Beta

  by ShadowsPT
  Replies
  3
  Views
  86

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 22. Thread: Conta Beta

  by ShadowsPT
  Replies
  1
  Views
  45

  Precisamos de um nick e email

  Precisamos de um nick e email
 23. Thread: Conta beta

  by ShadowsPT
  Replies
  1
  Views
  26

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 24. Replies
  2
  Views
  62

  Verifique o email.

  Verifique o email.
 25. Thread: Conta Beta

  by ShadowsPT
  Replies
  1
  Views
  55

  Verifique o email.

  Verifique o email.
Results 1 to 25 of 160
Page 1 of 7 1 2 3 4