Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube

Search:

Type: Posts; User: Momot

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    17
    Views
    9,662

    Sticky: nice thread becks, just see ur thread.

    nice thread becks, just see ur thread.
  2. Replies
    3
    Views
    986

    saya gak aktif om, gmn ada yg biisa dibanting?...

    saya gak aktif om, gmn ada yg biisa dibanting? apa itu discord? diskon?
  3. Replies
    5
    Views
    2,991

    gan defka, itu hilang dari bagian target karna...

    gan defka, itu hilang dari bagian target karna sudah terlalu lambat.
    Jadi target hanya muncul selama bbrp detik saja.
    Atau bisa juga hilang karna si target sudah operasi plastik dengan cepat.
  4. Thread: R 93 Changes !!!

    by Momot
    Replies
    14
    Views
    2,373

    totally agree with you. Anonymous raves system is...

    totally agree with you. Anonymous raves system is way more fair than normal one.
  5. Replies
    1
    Views
    1,507

    sejak RR92, drugs di dugem cm bisa miras aja om....

    sejak RR92, drugs di dugem cm bisa miras aja om.
    harga juga udah diset segitu.
    itu bagian dari round change log.
    Kalau om rasa lbh baik bs atur jenis obat sama harga, bs langsung post di sub forum...
  6. Replies
    7
    Views
    1,637

    agree, medals must be something hard to achieve....

    agree, medals must be something hard to achieve. To be honest, me myself never get any cup, but I agree not to make it easier to get those things.
  7. Replies
    189
    Views
    14,193

    ID : 15495601 nick : momot merry xmas and...

    ID : 15495601
    nick : momot

    merry xmas and happy newyear!
  8. Replies
    2
    Views
    1,216

    Alo om kakadima, bener kata om ontel, kita...

    Alo om kakadima,

    bener kata om ontel, kita main di sini ya buat ketawa2 aja satu sama lain.
    Bagi2 ilmu yang gak seberapa itu.
    Welcome om, mari kita ramaikan lagi TC indo.
  9. Replies
    2
    Views
    1,486

    Dear SepedaOntel, memang belum semua sempat ke...

    Dear SepedaOntel,

    memang belum semua sempat ke translate karena keterbatasan waktu.
    Sedikit menjelaskan mengenai kebingungan pemain :

    English version :
    It always cost 1 ticket to enter your...
  10. where is my banner sam?

    where is my banner sam?
  11. nah, coba ganti browser lain deh om, siapa tau...

    nah, coba ganti browser lain deh om, siapa tau emng masalah di browser nya
    karna selama ini ya slalu ada kotak buat nyontreng di atas tombol "lanjut" itu
  12. Itu catcha gan. jadi di atas tombol lanjut kan...

    Itu catcha gan.
    jadi di atas tombol lanjut kan ada kotak buat diklik. Klik kotaknya, tar klo jd contreng ijo, baru klik "lanjut" nya.
    Kadang abis klik kotaknya, ada juga pertanyaan berikutnya kayak...
  13. Thread: Lag lag lag

    by Momot
    Replies
    20
    Views
    2,539

    its really frustrating. i met red rel 2 times,...

    its really frustrating.
    i met red rel 2 times, and none of them giving me sound alert, meanwhile my loading page still blank!
  14. Thread: Lag lag lag

    by Momot
    Replies
    20
    Views
    2,539

    tell me how to run the game perfectly beck, this...

    tell me how to run the game perfectly beck, this lag is very very annoying :S :s
  15. Thread: Lag lag lag

    by Momot
    Replies
    20
    Views
    2,539

    untill now, the ticket i sent to support team...

    untill now, the ticket i sent to support team still not yet answered
    please check my ticket
    thanks
  16. Replies
    20
    Views
    5,652

    ah jadi serius gini nih ada kawannya sepeda.....

    ah jadi serius gini nih ada kawannya sepeda.. akakaka
    Ded, suruh tidur aja kawanmu ini ded
  17. Replies
    17
    Views
    1,705

    reading this idea, i dont think that anything...

    reading this idea, i dont think that anything will change for a hitman.
    they can still getting the stats when assaulting "virtual", moreover, they will have more victims.
    but just let devs decide...
  18. Replies
    17
    Views
    1,705

    I think this "virtual player" stuff is quite...

    I think this "virtual player" stuff is quite interesting
    For hitman, they wont waste much time to find victim because they have additional victim which is "virtual player"
    and for robbers, they can...
  19. Thread: Lag lag lag

    by Momot
    Replies
    20
    Views
    2,539

    additional information, recently i dont hear any...

    additional information, recently i dont hear any sound alert anymore when meeting red rel in rave

    and about buncit idea to reduce number of rave in nightlife page, personally i agree with the...
  20. Replies
    20
    Views
    5,652

    kayaknya buwbuw pas tuh gimana om buwbuw? atau...

    kayaknya buwbuw pas tuh
    gimana om buwbuw?
    atau tante chilkid?

    @Sepeda I dont think i have much time to spent as a crew since I do full time job without internet access in particular time. And...
  21. Replies
    20
    Views
    5,652

    as we are all aware, number of indonesian who...

    as we are all aware, number of indonesian who play in this round is increasing compare to last round.
    so i think it will be better if we can delegate 1 person to be a crew
    of course if Sepeda is...
  22. Replies
    20
    Views
    5,652

    Perwakilan indo di tim crew TC

    Para pemain indo,

    udah lama kayaknya kita gak ada perwakilan di tim crew
    ane usulin gimana klo SepedaOntel alias om Dedi buat jadi crew
    Ane rasa om Dedi ini udh malang melintang di dunia TC,...
  23. Thread: Lag lag lag

    by Momot
    Replies
    20
    Views
    2,539

    hahaha come on beck, 20k stats for you is nothing...

    hahaha come on beck, 20k stats for you is nothing
    you can get it easily instead of begging restoration :cool:
  24. Thread: Game Play

    by Momot
    Replies
    11
    Views
    1,655

    help help now lag not only happened on rave...

    help help
    now lag not only happened on rave menu, but also when i try to execute the assault, i got lag almost 10 seconds before come out the result :((((
  25. Thread: Game Play

    by Momot
    Replies
    11
    Views
    1,655

    thanks for the response memox, i will submit...

    thanks for the response memox, i will submit ticket
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3