am cautat peste tot si n-am gasit raspunsul.
Unde pot vinde berea? am deja cateva sute de mii de unitati si nu stiu daca sa le colectez....si ce sa fac cu ele
am cautat peste tot si n-am gasit raspunsul.
Unde pot vinde berea? am deja cateva sute de mii de unitati si nu stiu daca sa le colectez....si ce sa fac cu ele
pai colectezi ce ai deja apoi te duci si vinzi la traficant si itzi iei bani pe ele ..dar vei sa ai energie
nu n-ai inteles ce vreu sa spun.
deci, dupa ce am colectat (avand grija sa am energie)...unde anume o pot vinde - berea?...ca la dealerul de droguri nu are asa o rubrica!!
si nu stiu unde imi dispare...unde anume se colecteaza..
bere=booze... acolo o vinzi
Intr-o confruntare 1vs1, ce anume se ia in considerare ? Acum cateva runde foloseam putere de atac=forta+inteligenta+1/2 toleranta+armura+arma, e ok ?Conteaza sa am puterea de atac mai mare decat a lui sau conteaza si toleranta in vreun fel, altfel decat in formula de mai sus ? Si arma ce damage va face cand atac respectiv sunt atacat, randomul acela sau o valoare fixa ?
la atac 1x1 sau cu gangul intotdeauna se lua, se ia si se va lua in considerare doar FORTA + TOLERANTA / 2 + arma cu armura
EX:
Forta : 12700
Toleranta : 12300
Media : 12500 + Distrugator ( vezi dmg minim - ex: 600 ) + Nomex ( 2000 ) = 15100 minim daca distrugatorul tau face dmg 600 si poti ajunge la 15900 maxim daca ai noroc si distrugatorul face dmg 1400 .
sal .cum pot sa fac sa nu mai apara emailul la profil? id-u de mess.
numai tu il vezi
Poti produce in fab de bere doar dc iti iei credite si droguri, ca nu prea inteleg, vreau si eu detalii despre ce poti face cu o fab de bere si dc doar o cumperi, ea produce???!!!
nu inteleg prea bine ce ai vrut sa intrebi ... in fine
dupa ce cumperi cladirea trebuie sa pastrezi cash bani pentru intretinerea fabricii ca ea sa produca