Ja man nav paveicies ar prātu, tad jājautā, kā ir ar tevi.. DD Kaut ko man kā pediņi piesienaties, ka nespēlēju vecos raundus baigi.. tagad pēkšņi parādos un esmu bots. Tu esi apsēsts ar thecrims un nespēj atlaist vaļā. Tāpat kā Reality.. o, es jau retired, bet tagad ar deathlv acc mauc. D
Jūsu, idiotu, zināšanai, vecos raundus spēlēju.. vēl pirms loha Reality un tevis.
Last edited by ICanDoThat; 08-20-2011 at 09:02 PM.
And so what? Man vienalga, vai spēlēji vai nē. Šis therads ir domāts LV tulkojuma kļūdām, tapēc aiztaisi savu muti un pazūdi no šejienes, tu te tikai traucē.
Šerloka ofiss
Vajadzība pēc intelekta?
*Intelekts ir cilvēka domāšanas un racionālas izziņas spēja, izmantojot izziņas rezultātus, darboties jaunā situācijā. Tā ir spēja izzināt, kas notiek apkārt. (wikipedia)
Jebšu, spēja uzņemt informāciju.
Tātad, nevis intelekts, bet inteliģence, jeb pati informācija, nevis spēja to uzņemt.
Pēdējās ielogošanās un tādas darīšanas.. latviešu valodā tāda vārda "logoties" nav.
Last edited by sylph; 10-12-2011 at 03:11 PM.
Ko tad man rakstīt - Pēdējās autorizācijas? Tur tā jau vārdiem "Pēdējās ielogošanās" nav vietas. Varbūt likt vienkārši "Autorizācijas"?
Nezinu, draugs, bet "logošanās" noteikti neder.
Tagad ir okey?