When robb old lady:
Error : Usłyszałeś tylko "ty ochydny brutalu" gdy uciekałeś z forsą!
Correct : Usłyszałeś tylko "ty ohydny brutalu" gdy uciekałeś z forsą!
Thanks
When robb old lady:
Error : Usłyszałeś tylko "ty ochydny brutalu" gdy uciekałeś z forsą!
Correct : Usłyszałeś tylko "ty ohydny brutalu" gdy uciekałeś z forsą!
Thanks
W tłumaczeniach poprawione, trzeba poczekać aż się odświeży txt w grze.
WItam serdecznie. Zauważyłem pewną nieprawidłowość w zakładce handlarz bronią:
Może chcesz kupić niezłą amunicję do twojej giwery? Mam super towar który [podniesie skuteczność twojej broni o 30%. Paczuszka tego cuda starczy ci na 28 crimsowych dni. Co powiesz, kolego? Chce tylko za to 10 kredytów. Jako dodatek dostaniesz jeszcze pewien specyfik, który wzmocni twój atak o 30%.
Jako dodatek dostaniesz jeszcze pewien specyfik, który wzmocni twój atak o 30%.
proszę dopisać, że chodzi tu o moc broni, dużo osób ma na uwadzę ogólną moc ataku!
pozdrawiam serdecznie!
[2011-01-07 23:35:15] Optimos: mam taka faze na fbi ze jutro zjem fbi zamiast obiadu
Yhm chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na opcję kupowania credytów.
Wyślij SMS o tekście
C R E D
na jeden z następujących numerów:
Numer Kredyty Cena
7 3 3 5
10 3.66 PLN (z Vat)
7 6 6 0
25 7.32 PLN (z Vat)
Po wysłaniu SMsa otrzymasz z powrotem kod. Użyj go w polu poniżej, aby odebrać swoje kredyty.
vat poszło w górę proszę nie wprowadzać graczy w błąd!
[2011-01-07 23:35:15] Optimos: mam taka faze na fbi ze jutro zjem fbi zamiast obiadu
A tu następna wpadka! Zakładka napady!
Gdy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz... Ty weźmiesz klamkę i porozpieprzasz im łby, nim zdążą nacisnąć na spust! Możesz zaatakować tylko osoby będące aktualnie na liście Twoich Znajomych, a ofiara musi mieć więcej jak 200 respektu - zrozum synek, nie ma takiego bicia. Każdy atak kosztuje cię 55 punktów energii.
UWAGA! Jeśli ofiarą jest członek jakiegoś gangu, to licz się z obecnością jego kumpli!
Podpowiedź: Możesz spotkać innych graczy w Klubie lub Burdelu.
Burdeli nie ma więc mozna to edytować!
Pozdrawiam ponownie!
Poprawione, trzeba poczekać na aktualizację w grze.
@UP.
Powinno być nowości, jak napisałeś.
Mówilem o tym problemie jakiś czas temu i widzę, że nadal nie został naprawiony. Zgłoszę to ponownie.
Ludzie jak anulowac skok gangowy od kilku caly gang jest wsciekly ze nie mozna skoku zrobic