Si pjestar i Crew ne thecrims doja te beja 1 kompeticion me deshiren te shtyja lojtaret nga shqiperia te luajn me fort.

Vendi i pare ne Shqiperi merr 250kredite
Vendi i dyte ne Shqiperi merr 150kredite
Vendi i trete ne Shqiperi merr 100kredite

Per cdo gje dhe problem mund te perdorni support.thecrims.com ne seksionin Support Albania ose me shkruani ne skype: Svoopial

PACI FAT!!!!

Truri
Support Team