Atehere, sic prisnim Raundi 108vjen me ndryshime te medha.
Ne do te ndrrojm Bursa, Tregtar droge, Marketi i zi, Vjedhet, Artikujt, Profesionet, Ndertesat madje dhe paketen VIP.

Tani dua te filloj me ndryshimet e vogla, gjithsesi kto nuk duan shume shpjegime por duhet te rikujtojm qe shumica e ndryshimeve vjen sepse ESHTE HEQUR TREGTAR DROGE.

Bursa

Raundin e kaluar shtuam me shume aksione qe te forconim profesionin por nuk morem formulen neper akaunte.
Kte raund rregulluam formulen qe jut e shihni nje forcim ne AKSIONE(gjithsesi mos harroni eventin E PREMTJA E ZEZE)

ARTKUJT

Me heqjen e Tregtar Droge, true Junkie eshte hequr.

PROFESIONET

VRASES:Kemi rregulluar formulen e shperndarjes se statsave nga Vjedhjet dhe Vrasjet.

Kur vjedh ose sulmon statsat do te shperndahen:
50% Forc
30% Toleranc
10% Inteligjenc
10% Talent

Ne lvl 13 Vrasesi duhet te bej vetem 500vjedhje Russian/Bitcoin per te kaluar lvl jo me 1500, rritje e limitit mes lojtarve nga 10 ne 20.

Tregtar:

Meqe eshte hequr True Junkie dhe nuk ka me Tregtar Droge ky profesion do te jete I eger kete raund. Atehere kemi vendosur nje extra 16% kur shesin ne port

- lvl 5 - 2%
- lvl 6 - 2 %
- lvl 7 - 2%
- lvl 8 - 2 %
- lvl 9 - 2%
- lvl 10 -2%
- lvl 11 - 2%
- lvl 12 - 2%

Duke arritur nje total 38% ne lvl 12.

Paketa VIP
Ne nisje te raundit do te shtohen 15 evente.

NDERTESAT

Ndertesa te hequra nga sistemi i ri:

- Hash
- Farmaci
- LSD
- Amfetamine
- Ekstazi

VJEDHJET
Kemi rritur shperblimin ne droge per vjedhjet e meposhtme:
The Captain , Narcotics Brigade , Russina Drug King dhe Mafia Boss

Meqe jane hequr disa ndertesa atehere kto duhet te prodhohen me komponente. Komponentet qe do te merrni nga vjedhjet e reja.

Vjedhjet the komponentet:
Moroccan harbour- - 100.000 units of Hash Oil
Farmacy- - 200.000 cope Ibuprofen
Ambulance - - 200.000 cope Claviceps
Local dealer -- 23.000 cope Phenylacetone
Drug Factory - 20.000 cope ketamine
Rave party --70.000 cope mdp2p
Hardware Store --80.000 cope Gbl
Hospital - - 15.000 cope Morphine Sulfate

Sasia do te dyfishohet cdo 40 dit TC.

Komponentet dhe drograt qe duhet te prodhohen nga to:

Hash krijohet me Hash Oil
Painkillers krijohet me Ibuprofen
Lsd krijohet me Claviceps
Amphetamine krijohet me Phenylacetone
Special K krijohet me ketamine
Ecstasy krijohet me mdp2p
Ghb krijohet me Gbl
Morphine krijohet me Morphine Sulfate

Sapo te keni komponentet drograt do te prodhohen ne Laborator.
Laboratoret mund te upgrade deri lvl 4.

TREGU I ZI
Tregu seshte ndryshuar por eshte shtuar vend per te shitur komponentet e droges nqs nuk do te prodhosh drogra.
Ti mund ta perdoresh kte kur te arrish lvl 5.
Qe te shesesh e blesh komponente ne kemi krijuar nje sistem ku per cdo component te ket nje Min dhe Max ofert.
Kur oferta te kete arritur max ankandibdo te mbyllet.
Ti mund te hapesh 2 ankande per dite per komponentet/per lojtar ne te njejtin ankand. Cdo ankand zgjat 4 ore TC.

Do te ket Min dhe Max per cdo komponent

Hash Oil -Min 1$ - Max4$
Ibuprofen - Min 1$ - Max 4 $
Claviceps - Min 3$ - Max 10
Phenylacetone - Min 20$ - Max 40$
ketamine - Min 40 $ -Max 80$
mdp2p - Min 5$ - Max 15$
Gbl - Min 5$ - Max 15 $
Morphine Sulfate - Min 25$ - Max 45 $

TREGTAR DROGE
TREGTAR DROGE tani eshte nje event.
Nuk do mund te blesh droge por vetem te shesesh.

PORTI

Cdo anije qe vjen ne Port eshte forcuar keshtu qe prisni nje fitim te madh kur te shisni duke nisur nga raundi tjeter.

BANDAT

Numri max I pjestarve eshte ulur ne 13. Duke nisur nga raundi 108 top 2 dhe 3 do te marin medalje.

Pjesmarrja ne vjedhje bande eshte ndryshuar.

Federal reserve tani do te kete 3 banda virtuale.

Casino Royal tani eshte me 50% energji.

Per me shume info pse beme keto ndryshime dhe duke shpresuar qe kto ndryshime te sjellin permirsime ne loje mund te shikoni kanalin tone ne YOUTUBE.