Përshëndetje djem dhe vajza,

Një nga ndryshimet më të mëdha në mos ndryshimi më i madh që loja ka parë në vitet e kaluara është ndryshimi në sulm.

Këtu është një vrojtim se si do të jetë dhe ndryshimet që do të sjellë në lojë:
Ideja bazë Kjo ide nuk është e re, në të vërtetë shumica e lojërave të shfletuesit e përdorin atë
Unë dua ta bëj pak më ndryshe nga lojërat e tjera në mënyrë që t'i mbaj The Crims pak më dinamike se çdo lojë tjetër e shfletuesit të këtij lloji.

Pra, në mënyrë që të kryeni sulmin, do t'ju duhet ende të bredhni korbat në kërkim të një viktime.
Ajo që ne do të bëjmë është të heqim faktorin e shpejtësisë sapo njerëzit të takohen të tërbuar. Duke vepruar kështu, ne do të HEMOJM M Makrot dhe Botet, ne do të zvogëlojmë sasinë e çështjeve që shfaqen për shkak të sistemit shtytës.
Edhe pse nuk do të jeni në gjendje të ikni më nga një luftë, këtë herë ju do të dëmtoni sulmuesin tuaj ose madje do të fitoni kundër tij pa marrë parasysh ndryshimin në Assault Power nëse ai është i ulët HP

Me këtë duket se njerëzit do të vdesin më shumë, por në të vërtetë nuk është kështu. Shumica e sulmeve ndodhin në ditët e para të lojës dhe veçanërisht në ditën e parë kur njerëzit nuk kanë para për të blerë më shumë se 1 rave.
Në mënyrë që të ekuilibrojmë faktin se nuk mund të vraponi më nga një luftë, ne e rritëm numrin e rave që mund të zotëronit në 5.

Numrat që shihni këtu nuk janë përfundimtarë.

NDRYSHIMET


Shirit hp

Diapazonet dhe situatat e shiritave HP


Të gjitha profesionet fillojnë me 50 HP bar, Hitman me 80
Paketa VIp do të japë si e tillë

VIP 1: Ekstra 15 HP
VIP 2: 30 kf shtesë
Vip 3 shtesë 50 kf

Lojtarët do të marrin 5 Hp pikë / nivel për një total prej 60.

Skenari 1: Hitman vip 3 paketa totale të pikëve HP në lvl 12 = 190 pikë
Skenari 2: Pimp vip 3 paketon gjithsej pikë hp në lvl 12 = 160 pikë

Shiriti HP do të ndikojë në atë që mund të bësh dhe nuk mund të bësh në lojë.
Do të ulet gjatë një sherri ose Nëse mbidozoni.
Pikat e hp do të gjenerojnë 1 HP për minutë reale
Për çdo 100 bileta, lojtarët do të humbin 25 pikë HP. HP-ja minimale e nevojshme për të grabitur është 10Shtoni shiritin HP nën shiritin e qëndrueshmërisë;
Kur vdisni nga OD ose një sulm (shiriti HP është në 0) nëse përdorni një artikull për të dalë nga spitali ose paguani kreditë tuaja që do të rezultojë në një rritje prej 10 pikësh HP dhe ju të jeni jashtë spitalit
Lejoni lojtarët të kenë 5 rave ose shtëpi kurve
Ktheni përsëri sistemin e miqve - nëse keni dikë në listën tuaj të miqve, nuk mund të luftoni;
Ktheni sistemin e relacionit të kuq
Krijoni një artikull të ri në Tregun e Zi që do të rrisë HP për lojtarët e quajtur transfuzion gjaku dhe do të rigjenerojë HP nga 0 në 100

sugjerim:

Jo VIP: 30 kredite
VIP 1: 25 kredite (16% zbritje)
VIP 2: 20 kredite (33% zbritje)
VIP 3: 15 kredite (50% zbritje)Ndryshimet e sulmit


Fituesi përcaktohet nga të dy AP dhe HP. Fituesi fiton statistikat e humbësve ashtu si ato që kemi tani, por të dy lojtarët humbin HP. Këtu është një imitues beteje


Fituesi është gjithmonë lojtari me më shumë AP, përveç nëse arrijnë 0 HP, në këtë rast ata humbin dhe vriten. Kjo do të ndodhë vetëm nëse vlera e tyre HP është shumë më e ulët se ajo e lojtarit tjetër.


Pesha e AP kontrollon sa fort goditet lojtari më i fortë. Një vlerë më e lartë do të thotë se ai humbet më pak HP, dhe një vlerë më e ulët do të thotë se ai humbet më shumë. Le të zbresim në llogaritjen:


Merrni h goditjet maksimale ’si 50 dhe pesha AP si 2. Kjo do të thotë që, me 100 HP, një lojtar do të vdesë vetëm nëse kundërshtari i tyre ka dy herë ose më shumë AP se ata, siç ndodh aktualisht në lojë. Më pak HP e bën më të lehtë për ju të vdisni; më shumë HP e bën më të vështirë.

SKENART KTU NUK JAN WH ÇFAR HA KEMI N B BETA ... N B BETA NUMRI I HITEVE 5.SHT 5. Si gjithmonë këta numra ndoshta do të ndryshojnë.

Merrni lojtarin me më pak AP si më të dobët dhe atë me më shumë AP si më të fortë:


strongPlayerHpPerHit = [APP fortëPlayer] / peshë
weakerPlayerHpPerHit = [AP më i fortëPlayer] / [AP më i dobët]


Një luftë ka maksimumi 50 ‘goditje’. Nëse lojtari që humbet ka ende HP pasi ka duruar 50 goditje, ata janë të plagosur; nëse një lojtar arrin 0 HP në luftë, ata vriten.


strongPlayerMaxHits = [strongPlayer HP] / [strongPlayerHpPerHit]
dobëtPlayerMaxHits = [dobëtPlayer HP] / [dobëtPlayerHpPerHit]


Numri më i vogël përfaqëson sasinë e 'goditjeve' që përbëhet nga lufta, e cila përcakton se sa HP humbet secili lojtar. Shuma e përmendur më parë prej 50 duhet të jetë "tavani" këtu:


battleMaxHits = min (dobëtPlayerMaxHits, fortëPlayerMaxHits, 50)


Ndiqni shembuj të skenarëve të sulmit:


Skenari 1

Player 1 ka 100% HP dhe 25.000 AP.
Player 2 ka 50% HP dhe 62.500 AP.

më i fortëPlayerHPperHit = 0,5;
dobëtPlayerHPperHit = 62500/25000 = 2.5;

më i fortëPlayerMaxHits = 50 / 0,5 = 100;
dobëtPlayerMaxHits = 100 / 2.5 = 40;

Lojtari 2 fiton dhe duron 40 goditje x 0,5 HP secili, kështu që ai humbet 20 HP në luftë.
Lojtari 1 humbet me 40 goditje x 2.5 HP secili dhe vritet.

------------------------------------------------------ ------------


Skenari 2

Player 1 ka 100% HP dhe 100.000 AP.
Player 2 ka 40% HP dhe 150.000 AP.

më i fortëPlayerHPperHit = 0,5;
dobëtPlayerHPperHit = (150000/90000) = 1,5;

më i fortëPlayerMaxHits = 40 / 0,5 = 80;
pokerPlayerMaxHits = 100 / 1.5 = 66;
battleMaxHits = 50;

Lojtari 2 fiton dhe duron 50 goditje x 0,5 HP secili, kështu që ai humbet 25 HP në luftë.
Lojtari 1 humbet, duke duruar 50 goditje x 1.5 HP secili, kështu që ai humbet 75 HP dhe është plagosur, jo i vrarë.

------------------------------------------------------ ------------


Skenari 3

Player 1 ka 100% HP dhe 1.000 AP.
Player 2 ka 50% HP dhe 50.000 AP.

më i fortëPlayerHPperHit = 0,5;
dobëtPlayerHPperHit = (50000/1000) = 50;

më i fortëPlayerMaxHits = 50 / 0,5 = 100;
dobëtPlayerMaxHits = 100/50 = 2;

Lojtari 2 fiton dhe duron 2 goditje x 0,5 HP secili, kështu që ai humbet 1 HP në luftë.
Lojtari 1 humbet me 2 goditje x 50 HP secili dhe vritet.

------------------------------------------------------ ------------


Skenari 4

Player 1 ka 100% HP dhe 100.000 AP.
Player 2 ka 100% HP dhe 62.500 AP.

më i fortëPlayerHPperHit = 0,5;
dobëtPlayerHPperHit = (100000/62500) = 1.6;

më i fortëPlayerMaxHits = 100 / 0,5 = 200;
dobëtPlayerMaxHits = 100 / 1.6 = 62.5;
battleMaxHits = 50;

Lojtari 1 fiton, duke duruar 50 goditje x 0,5 HP secili, duke humbur 25 HP në luftë.
Lojtari 2 humbet, duke duruar 50 goditje x 1.6 HP secili, duke humbur 80 HP dhe duke u plagosur.

------------------------------------------------------ ------------


Skenari 5

Sasia e dyfishtë e AP gjithmonë do të rezultojë në humbjen e 100 HP. 100 HP është HP i paracaktuar. Ndërsa HP rritet, ju keni nevojë për më shumë se 2x HP për të vrarë dikë.

Player 1 ka 100 HP dhe 25000 AP.
Player 2 ka 100 HP dhe 5000 AP.

strongPlayerHPperHit = 1 * 10;
dobëtPlayerHPperHit = (500000/50000) = 10 * 10;
Maks 5 goditje.

fortëPlayerHpLoss = 5 * 10 = 50