Këtë raund po e marrim lehtë me disa ndryshime të vogla në pikat e bandës dhe paketat VIP
Siç e përmenda në Forum disa kohë më parë, ne kemi vendosur të eksperimentojmë me çmimet pak dhe pasi çdo vit në ditëlindjen time ekuipazhi ynë merr një bonus, vendosa ta shfrytëzoj atë mundësi dhe të ul çmimet për 2 raunde.
Nëse këto çmime janë përfundimtare i takon komunitetit pasi siç është përmendur shumë herë, edhe pse po i ulim çmimet kostot tona mbeten të njëjta.

Dua të falënderoj ata që po na ndihmojnë të testojmë ALPHA dhe shpresoj se dizajni i ri do të jetë gati për raundin e ardhshëm me hapin tjetër që është APP i cili fatkeqësisht edhe pse jemi duke punuar në të do të marrë më shumë kohë. Mjerisht ne nuk mund t'i nxitojmë gjërat, por dizajni i ri do të jetë një përmirësim i madh veçanërisht nëse jeni duke luajtur lojën në telefonin tuaj.

Ndryshimi më i madh që bëmë këtë raund është zvogëlimi i numrit të lojtarëve të SENDEVE TEC VEÇANTA dhe blerja, vip dhe jo vip.
Ne shkuam në këtë rrugë për 2 arsye të thjeshta. Njëra është të zvogëloni sasinë e parave dhe për këtë arsye të respektoni njerëzit në nivelin më të lartë dhe 2 sepse unë jam i sigurt se kjo do të ndryshojë strategjinë që njerëzit po përdorin për të luajtur në krye. Unë jam plotësisht i sigurt se kjo ndoshta do të prishë profesionin, por ne do të duhet t'i balancojmë ato pas disa raundeve.


Duke u thënë se këto janë ndryshimet për raundin e ardhshëm.


Paketa VIP 1 ndryshon
Pas 10 sulmeve nga ose mbi të njëjtin lojtar, ndryshimi i statistikave është i kufizuar në 1% (*kjo zhduket pas 75 vrasjeve*) - funksion i ri
Ankandet e dukshme të komponentëve të drogës: 15 (ulur nga 20)
10% dënim plaçkitje kur punësoni grabitës për të bërë grabitje (ulur nga 15%)
Mund të blejë artikullin e Transfuzionit të Gjakut për 5 kredite (ndryshuar nga 10 kredite)
Mund të blini 2 artikuj specialë (të ulur nga


Paketa VIP 2 ndryshon
Pas 10 sulmeve nga ose mbi të njëjtin lojtar, ndryshimi i statistikave është i kufizuar në 1% (kjo zhduket pas 150 vrasjeve) - funksion i ri
7% dënim plaçkë kur punësoni grabitës për të bërë grabitje (ulur nga 10%)
Artikulli: 15 x Steroid (ulur nga 25)
Mund të blejë artikullin e Transfuzionit të Gjakut për 5 kredite (ndryshuar nga 10 kredite)
Mund të blini 3 artikuj specialë (të ulur nga 9)

Paketa VIP 3 ndryshon
Pas 10 sulmeve nga ose mbi të njëjtin lojtar, ndryshimi i statistikave është i kufizuar në 1% (kjo zhduket pas 250 vrasjeve) - funksion i ri
Artikulli: 25 x Steroid (ulur nga 35)
Artikulli: 15 x Unaza e Zjarrit (e zvogëluar nga 25)
Artikulli: 30 x Kujdesi privat (ulur nga 40)
Artikulli: 30 x Jail Breakout (ulur nga 40)
Mund të blini 4 artikuj specialë (të ulur nga 10)

Paketë e re VIP për gjuetarët - 10/15 euro (ekuivalente me paketën VIP lvl 3)
Ju lejohet të zotëroni dhe të luani në një llogari dytësore dhe mund të lëvizni statistikat midis llogarive tuaja përmes sulmeve. Llogaria juaj dytësore duhet të ketë të paktën VIP 1 në mënyrë që të ndani statistikat dhe vrasjet.
Mund të blini 4 artikuj të veçantë
10% më shumë fuqi nga armët
10% më shumë tolerancë nga forca të blinduara
15% më shumë fuqi sulmuese
Pas 10 sulmeve nga ose mbi të njëjtin lojtar, ndryshimi i statistikave është i kufizuar në 1% (kjo zhduket pas 300 vrasjeve)
Qasja në armë speciale
Qasja në forca të blinduara speciale
30% zbritje në paketat e shpëtimit të kredisë nga burgu
30% zbritje në kujdesin privat në spital
10 bileta shtesë në ditë
50 ngjarje ekstra unike, çmime të veçanta të barnave dhe transporte speciale që do të blejnë barnat tuaja me çmime vërtet të larta
Shihni fitimin në ditë për ndërtesat tuaja
Një fletore e dobishme, shënoni për shembull objektivin tuaj të ardhshëm
Qasje në Kontabilistin në tregun e aksioneve ku mund të shihni transaksionet tuaja të kaluara
Ankandet e dukshme të komponentëve të drogës: 15
+75 max HP
10% dënim plaçkë kur punësoni grabitës për të bërë grabitje
10000 pikë stat që mund t'i shndërroni në çdo statistikë që dëshironi
50 bileta
Artikulli: 40 x Përforcues i stërvitjes
Artikulli: 50 x Steroid
Artikulli: 30 x Unaza e Zjarrit
Artikulli: 40 x Kujdesi privat
Artikulli: 50 x Jail Breakout
Artikulli: 3 x Talisman of Insights
Artikulli: 50 x Transfuzioni i gjakut
Emri juaj i përdoruesit nuk do të shfaqet si pronar rruge.
Mund të blini artikullin e Transfuzionit të Gjakut për 5 kredite
Madhësia e radhës maksimale të prodhimit të laboratorit: 5


Ndryshimet për lojtarët jo Vip
Mund të blini 2 artikuj specialë (të ulur ngaÇMIMI VIP
Paketa VIP 1 - 5 euro
Paketa VIP 2 - 7 euro
Paketa Vip 3 - 10 euro / blerja e parë.
Paketa Vip 3 - 15 euro / blerja e dytë dhe kështu me radhë…

Ndryshimet e Bandës

Pikat e bandës: 8% e respektit të lojtarit do t'i shtohet pikave të bandës - Këto do të ndikojnë në ditën e fundit të lojës dhe nuk do të humbasin gjatë luftërave të bandave.

Kur krijova këto banda dhe luftëra bandash, unë gjithmonë kisha në mendje një ekuilibër midis lojës për top dhe bandave, ideja është se ju keni nevojë për një bandë të fuqishme që të jeni në gjendje të arrini në majë. Mjerisht bazuar në reagimet, duket se bandat në të vërtetë nuk duan banda të lojtarëve të lartë dhe as bandat e lojtarëve të lartë nuk kanë nevojë për banda të fuqishme për të arritur TOP 10, kështu që unë jam duke u përpjekur të gjej mënyra për t'i bërë këto më interesante, më të vështira dhe më konkurruese. Nëse keni ndonjë ide ju lutemi më dërgoni në [email protected]Ndryshimet në Pimp

Lvl 13 Pimp: Ulni sasinë që ju nevojitet për të mbledhur nga gjuetarët nga 500 kk në 400 kk
Siç mbajmë gjithmonë reagimet, ai na ka ndihmuar shumë. Për çdo pyetje në lidhje me ndryshimet, rregullat, planet e ardhshme ose NFSE keni ndonjë ide që mund të na ndihmojë të përmirësojmë lojën, më kontaktoni në [email protected]