Ata prej jush që kanë akses në Beta mund ta kenë parë tashmë se ne jemi në procesin e prezantimit të misioneve të reja. Këto janë misione të përditshme që do të ndryshojnë nga ato të rrugicave me të cilat jeni mësuar tashmë. Mjerisht ata do të vijnë në Live rreth 161 pasi ne jemi ende duke punuar në përcaktimin e veçorive të vogla.

Kemi marrë shumë reagime nga ju djema këto raunde të kaluara dhe unë ende nuk kam vendosur se çfarë rruge të marr kur bëhet fjalë për problemin e GA. Unë mendoj se Raundi 161 do të shohë një ndryshim të madh në atë fushë ose duke rikthyer sistemin e vjetër ose duke hequr butonin e rënies nga Gang Wars. Nuk më pëlqen ende fakti që tani liderët po tregtojnë pika.

Kjo që thuhet këtu janë ndryshimet që do të shohim këtë raund:

Përditësimet e lojës

Ne kemi rritur humbjen e pikëve të bandave nga rënia e një lufte bandash nga 200 në 500 k.

Siç thashë më parë, luftërat e bandave si sulmet e bandave nuk duhet të ZGJEDHEN. Kur luan për të fituar, duhet të strategjike në përputhje me rrethanat. Si gjithmonë, mbajmë reagimet që vijnë dhe si gjithmonë ne do të bëjmë çmos për të gjetur zgjidhjen më të mirë për t'i bërë të gjithë të lumtur.

Llogaritë e shumta nuk do të marrin pikë bande nga veprimet e bandës

Ka shumë gjëra që duket se më kanë munguar kur krijova sistemin multi. Ata kurrë nuk duhet të ndërhyjnë në disa pjesë të lojës. Qëllimi i tyre është të ndihmojnë individin, jo një bandë të tërë.

Ne kemi rritur sasinë e barnave që fitoni nga Dice nga 900 k në 2 kk

2 kredite zare : 500.000 Droga
4 kredite zare: 1.000.000 barna
6 kredite zare : 2.000.000 barna

Respekti i ndikimit ka, përqindja e bandave kryesore u reduktua nga 5% në 3%

Funksioni i punësimit tani do të jetë i disponueshëm duke filluar nga dita 3

Kjo do të zvogëlojë pak fuqinë e ditës së parë të hitmanit dhe ankesat që morëm kur lojtarët morën sasi të ndryshme statistikash pas përdorimit të veçorisë

Si gjithmonë për çdo reagim dhe ide, ju lutemi më shkruani në [email protected]