Tie iš jūsų, kurie turi prieigą prie beta versijos, galbūt jau matėte, kad šiuo metu pristatome naujas misijas. Tai kasdienės misijos, kurios skirsis nuo Alley misijų, prie kurių jau esate įpratę. Deja, jie ateis į „Live round 161“, nes vis dar dirbame kurdami mažas funkcijas.

Per praėjusius turus gavome daug atsiliepimų iš jūsų ir aš vis dar nenusprendžiau, kokio kelio imtis, kai kalbama apie GA problemą. Manau, kad 161 turas šioje srityje iš esmės pasikeis, grąžinant senąją sistemą arba pašalinus atmetimo mygtuką iš Gang Wars. Man vis dar nepatinka tai, kad dabar lyderiai prekiauja taškais.

Tai pasakius, šiame etape matysime pakeitimus:

Žaidimo atnaujinimai

Padidinome gaujos taškų nuostolius dėl gaujų karo mažinimo nuo 200 iki 500 tūkst.

Kaip sakiau anksčiau, gaujų karai, tokie kaip gaujų užpuolimai, neturėtų būti RINKOTI. Kai žaidžiate tam, kad laimėtumėte, turite atitinkamai parengti strategiją. Kaip visada, gaukite atsiliepimų ir kaip visada stengsimės rasti geriausią sprendimą, kad visi būtų patenkinti.

Kelios paskyros negaus gaujos taškų už gaujos veiksmus

Atrodo, kad kurdamas kelių sistemą praleidau daug dalykų. Jie niekada neturėtų kištis į kai kurias žaidimo dalis. Jų tikslas – padėti asmeniui, o ne visai gaujai.

Mes padidinome narkotikų kiekį, kurį laimite iš Dice nuo 900 tūkst. iki 2 kk

2 kreditų kauliukai: 500 000 narkotikų
4 kreditų kauliukai: 1 000 000 narkotikų
6 kreditų kauliukai: 2 000 000 narkotikų

Poveikio pagarba, atsižvelgiant į aukščiausią gaują, sumažėjo nuo 5 % iki 3 %

Nuomos funkcija dabar bus pasiekiama nuo 3 dienos

Tai šiek tiek sumažins 1-osios žudiko dienos galią ir skundus, kuriuos gavome, kai žaidėjai, pasinaudoję funkcija, gaudavo skirtingą statistikos kiekį

Kaip visada, jei norite gauti atsiliepimų ir idėjų, rašykite man adresu [email protected]