Merhaba gangsterler,

Yaz geldi ve öyle görünüyor ki, The Crims'te bazı büyük değişiklikleri de beraberinde getirecek.
Öncelikle yeni öldürme sistemine yeni şeyler getireceğiz çünkü avcılık sanatında ustalaşanları gerçekten ödüllendirmek istiyorum.
En iyi öldürme sşstenş söz konusu olduğunda VIP ve geçişlerin etkisini azaltmamız gerektiğine katılıyorum, ancak bu kolay bir iş değil çünkü diğerini kaldırmak daha fazla sorun yaratacaktır.

Oyun için bir APP arayışımızın ilk adımı bu bu arada
next.thecrims.com, oyunu oynamanız ve bize geri bildirimde bulunmanız için hazır. Sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda önemli güncellemeler yaptık.

Her iki versiyonu da aynı anda çalıştıracağımız için en azından şimdilik sadece CANLI versiyonda kredi ve vips satın alabileceksiniz. Söz konusu kredi VIP'leri her iki versiyonda da kullanılabilecektir.

Değişiklikler:

--Sicario adı verilen yeni öldürme serisi rozetleri artık tur başına yalnızca bir kez verilecek ve kazandıkları öldürme sayısına eşit ekstra puanlar verecek. Örnek: 75 öldürme serisi rozeti 75 öldürme puanı değerindedir
75 öldürme serisi
150 öldürme serisi
300 öldürme serisi
500 öldürme serisi
750 öldürme serisi
1000 öldürme serisi

-Günün en çok öldürenine 100 puan verilecek.
-WB ve Pentagon geçiş kartı verecek yeni bölgeler
-Oyuncuların artık saldırı gerçekleştirmek için 2 bilete, tetikçi 1 bilete ihtiyacı olacak
-SONRAKİ versiyonda turun %80'ini oynama rozeti
-Büyük Birader eşyası artık diğer turlar için saklanabilir. (Birden fazla kez satın alabilirsiniz ancak tur başına yalnızca iki kez etkinleştirebilirsiniz.)

Her zaman olduğu gibi herhangi bir geri bildirim ve fikir için lütfen bana [email protected] adresinden yazın.

Bebynho