Selam Gangsterler,

Tahmin ettiğiniz üzere, söz konusu TheCrims Tarihine geldiğinde, artık yol ayrımına geldiğimizi söyleyebilirim.
Çoğu yıllar boyunca, yüzlerde mail aldım, thecrims uygulaması ile ilgili ve ne zaman bizim de bir tane olacağı ile ilgili..

Artık size o anın oldukça yakın olduğunu söyleyebilirim, WebUygulaması üzerine çalışıyorum. Biraz zaman alacak ama yakında sonuçlanacak. Uygulamayı size Google Play gibi platformlar üzerinden size sunmaya hazır, tam olarak bir uygulamamız olana kadar daha yapılacak çok şey var.
Ilk adım olarak çok duyarlı olmayan tasarımı değiştirerek başladık, duyarlı olmayandan kastımız, telefon ve tabletlerle uyumlu olmayan, ve yaklaşık 15 yıllık bir tasarım.

Bazıları onu seviyor, bazıları nefret ediyor ve bazıları da tam arada, ne seviyor ne sevmiyor. Ama asıl gerçek şu ki, hedeflerimize ulaşmak için bunu değiştirmek zorundayız. Sadece keyif için yaptığımız bir değişiklik değil bu, zamanında vip paketlerine yapmış olduğumuz değişiklik gibi, bu oyunun devamı ve ilerlemesi için gerekli olduğu için yaptığımız bir değişiklik.

Sizlere bu yeni versiyonu oynamanızı ve verebildiğiniz kadar bize fikirlerinizi ve geri bildirimlerinizi göndermenizi rica ediyorum, çünkü biz sizleri dinliyor olacağız ve fikirlerinizi değerlendiriyor olacağız.

Her bir sayfayı farklı yapmayı hedefliyoruz aynı bölgeler sayfasında olduğu gibi, ve sizlerin yardımıyla bu görsel değişiklerin daha da güzel olacağına inanıyoruz.

Şunu unutmayın ki, söz konusu tasarım ise her oyuncunun farklı fikirleri olabilir, o nedenle sizin öneriniz direk gerçekleşmezse bunu kişisel algılamayın lütfen.

200. sezona kadar, her iki versiyonu da çalıştırıyor olacağız, ama sonrasında maalesef eski versiyonu kapatacağız. Çünkü, iki versiyonu birden çalıştırmak çok pahalı, zaman açısından ve ekonomik olarak yapılabilir değil. Aynı zamanda da eski tasarım uygulamaya değer değil.

Bu sezon sadece 1 değişiklik olacak. Ama gelecek sezonlar için yeni seviyelerle ve Hunting Grounds (av alanları)'na yeni değişikliklerle ilgili bazı delice şeyler hazırlıyoruz.

Değişiklikler
- Uluslararası listelemede 6. sıradan 10. sıra dahil 10. sıraya kadar olan oyunculara özel rozetler verilecek.
- old.thecrims.com eski versiyona erişebileceğiniz link olarak çalışacak.

Her zamanki gibi, öneri ve görüşleriniz için bana mail göndermekten kaçınmayınız. [email protected]

Bebynho