Selam Gangsterler,
Farkettiğiniz gibi, sezonlar arasında kısıtlı zamanımız var. Bu nedenle de, bu sezon fazla bir değişiklik ya da yenilik olmayacak. Daha önce bahsettiğimiz gibi, Sendikaya bazı düzeltmeler yapacağız, ve bu sezon da farklı olmayacak. Sendika çok karışık ve değişiklikler bu nedenle oyunda dengeyi kaybetmemek ve hata oluşturmamak adına adım adım, kademeli olarak olacak.
2025'te, Thecrims için büyük planlarımız var, yeni özellikler, binalar ve fahişeler ve silahlarda güncellemeler gibi. Aynı zamanda, tekli VIP paketi fiyatlarını ve bazı ülkelerdeki kredi fiyatlarında güncellemeler yapacağız.
Son olarak, bu sezon beta sürümünün herkese açık olduğu son sezon olacak. 2025'te başlayarak, işe yarar bilgiye ulaşma amacımız için Beta erişimi sadece davet ile olacak.
Değişiklikler
⚪Oyuncuların profillerinde onlara mesaj göndermenize yarayan bir buton ekledik.
⚪Avlanma alanında, saldırı için tıkladığınız butonların yerini değiştirdik. Bu talep abuse ekibinden geldi.
⚪ Yeni rastgele soygun : Noel Baba
⚪ Yeni Noel rozeti : Bu rozet 2023'te olandan farklı olacak ve sadece sezonu 12. seviye ya da üstünde bitirenlere verilecek.
⚪Warren Buffet ve Pentagon soygunları multilere de açık artık.
⚪Oyuncular Sendikada kontrat kabul ettiklerinde görünecek bir onay kutusu ekledik.
⚪ Gonzo sendikasındaki görevlerden gelen tüm bonusları yükselttik.
⚪ Warren Buffet ve Pentagondan gelen stat ödüllerini %25 oranında yükselttik.
⚪Iron Gym Sendikasında değişiklikler "2. kontrat"
1. Tüm stat ödüllerini yarıya düşürdük.
2. Yeni görevler, artık stat ödülü kadar öldürme puanı bonusu da verecek, görevlere bağlı olarak 200 ve 300 öldürme puanı.
⚪Vip Assassin (tetikçi) aldığınızda günlük gelen bilet sayısını 10'dan 15'e çıkardık.
⚪Sadece 150 üstüste adam öldürme rozeti kazanan oyuncular diğer oyuncuların üstüste adam öldürme sayısını sıfırlayabilecek. Eski kurallar geçerli kalacak.
⚪Günün en çok adam öldüreni rozetinden kazanılan öldürme puanını 100'den 50'ye düşürdük.
⚪Avlanma alanında, bot hesaplarını öldürmeden kazanılan bilet sayısını 20'den 10'a düşürdük.
Her zamanki gibi, herhangi bir öneri ve şikayetiniz için bana mail atmaktan çekinmeyiniz.
[email protected]