Salut gangsteri,
Vara este aici și se pare că va aduce cu ea câteva schimbări mari în The Crims.
În primul rând, vom aduce lucruri proaspete în noul sistem de ucigași, deoarece vreau cu adevărat să îi premiez pe cei care au stăpânit arta vânătorii.
Sunt de acord că ar trebui să reducem impactul VIP-ului și al trecerilor atunci când vine vorba de sistemul ucigaș de top, dar nu este o operație ușoară, deoarece eliminarea sau celălalt va crea mai multe probleme.
Primul pas în căutarea noastră către o aplicație pentru joc este aici
next.thecrims.com este disponibil pentru a-l juca și pentru a ne oferi feedback despre el. Am făcut actualizări semnificative pe baza feedback-ului pe care l-am primit de la voi.
Deoarece vom rula ambele versiuni simultan, veți putea cumpăra credite și VIP-uri doar pe versiunea LIVE cel puțin pentru moment. Creditele VIP menționate vor fi utilizabile pe ambele versiuni.
Schimbări :
--Noile insigne de ucidere numite Sicario vor fi acum oferite doar o dată pe rundă și vor oferi puncte suplimentare egale cu numărul de ucideri pentru care sunt acordate. De exemplu: insigna de 75 de ucideri valorează 75 de puncte de ucidere
75 de ucideri
Seria de 150 de ucideri
300 de ucideri
Seria de 500 de ucideri
750 de ucideri
Seria de 1000 de ucideri
-100 de puncte vor fi acordate pentru cele mai multe ucideri ale zilei.
-Noi districte care vor oferi permise WB și Pentagon
-Jucătorilor li se vor cere acum 2 bilete, hitman 1, pentru a efectua un asalt
-Insigna pentru a juca 80% din runda la versiunea NEXT
-Articolul Fratele Mare poate fi păstrat acum între runde. (Puteți cumpăra de mai multe ori, dar puteți activa doar de două ori pe rundă.)
Ca întotdeauna, pentru orice feedback și idei, vă rugăm să-mi scrieți la [email protected]
Bebynho