Salut gangsteri,

În primul rând, aș dori să le mulțumesc celor dintre voi care îmi trimiteți e-mailuri cu feedback pentru că mă ajută și sunt sigur că împreună putem face un joc mai plăcut.
În mod clar, nu putem implementa toate ideile în același timp, dar pas cu pas ajungem acolo.

Acum, în această rundă, am decis să schimb unele dintre evenimentele pe care le avem deja în joc, mai precis Economy și Black Thursday. Aceste evenimente vor afecta acum jocul puțin mai mult decât înainte.

Economia se schimbă

Mărește bonusul investit cu 1% și 2% pentru om de afaceri (și pachete speciale). NOTĂ: Economia afectează deja investițiile speciale (pachete). Bonusul menționat este general (zile 1 până la 53) cu modificarea adăugată că pentru omul de afaceri ar trebui să fie de 2%
Vânzările la orice bărci (port sau VIP) vor avea un bonus sporit de 3%
Creșterea recompenselor componentelor (de la un singur jaf) cu 15%

Joia neagră se schimbă

-Reduce suma de bani din jafuri cu 15% jefuiri singure și în bandă
-Reduce prețurile de vânzare a medicamentelor cu 3% (acest lucru va influența inclus în prețul pe care îl vedeți)

Schimbarea jocului

-Am crescut numărul de jucători care pot intra într-un rave în același timp de la 3 la 4

Ca întotdeauna, pentru orice feedback și idei, vă rugăm să-mi scrieți la [email protected]

Bebynho