Salut gangsteri,

După cum probabil ați ghicit până acum, suntem la o răscruce când vine vorba de istoria TC.
De mulți ani am primit sute de e-mailuri cu privire la o aplicație TC, care mă întrebau când vom avea una.

Sunt aici să vă spun că acel moment este destul de aproape, lucrăm la o aplicație web, va dura ceva timp, dar va fi aici. Sunt multe lucruri de făcut înainte de a avea unul și înainte de a vă putea prezenta pe platforme precum Google Play.
Primul pas a fost schimbarea designului care nu era responsive, adică nu era adaptat pentru telefoane sau tablete și care avea practic 15 ani.

Unora le place, altora o urăsc și altele sunt între ele, dar realitatea este că va trebui să o schimbăm pentru a ne atinge obiectivele. Aceasta nu este o schimbare pe care o facem doar pentru distracția, ci o facem pentru că este necesară pentru supraviețuirea jocului, așa cum era când am introdus pachetele VIP.

Vă voi ruga să jucați această versiune și să ne oferiți toate feedback-urile pe care le puteți pentru că VA ASCULȚIM și vom lua în considerare opinia dumneavoastră.

Căutăm să facem ca fiecare pagină să fie diferită, același stil pe care îl puteți vedea pe pagina districtului, de exemplu, astfel încât cu ajutorul dumneavoastră micile lucruri vizuale se pot schimba.

Trebuie să vă amintiți că fiecare jucător are o părere diferită când vine vorba de design, așa că nu o luați personal dacă ceea ce doriți nu este implementat imediat.

Până în runda 200 vom rula ambele versiuni, dar nu mai, deoarece rularea ambelor versiuni ar fi foarte costisitoare, în timp util și nu este viabilă din punct de vedere economic, plus versiunile vechi nu ar fi demne de aplicație.

Va fi doar o schimbare pentru această rundă, dar pregătim niște lucruri nebunești pentru rundele viitoare, cu noi niveluri și noi modificări la Hunting Grounds.

SCHIMBA
Acum vom recompensa jucătorii internaționali din top 6 până în top 10 cu insigne speciale
old.thecrims.com este linkul de unde poți accesa versiunea veche a jocului

Ca întotdeauna, pentru orice feedback și idei, vă rugăm să-mi scrieți la [email protected]

Bebynho