Salut gangsteri,

Ne apropiem de runda 200, care va fi o rundă foarte specială pentru noi. Avem câteva surprize pregătite pentru tine, dar le vom păstra pentru runda de 200.

Pentru această rundă, am făcut câteva remedieri pe baza feedback-ului primit de la dumneavoastră, pentru care suntem recunoscători.

Schimbări de joc

⚪ Dacă ați personalizat elementele din meniul secțiunilor și ați ascuns unele dintre ele, acum puteți face clic cu ușurință pe ultimul buton din meniu pentru a vizualiza acele elemente ascunse.

⚪ Am adăugat numele țării la profilurile jucătorilor când trecem cu mouse-ul peste steag.

⚪ Profilul tău se va minimiza automat pe mobil atunci când parcurgeți o pagină.

⚪ Am eliminat numele cluburilor din terenurile de vânătoare.

⚪ Am adăugat prefixul [bot] la numele roboților din Hunting Grounds.

⚪ Pozițiile butoanelor Ieșire și Cumpărare din terenurile de vânătoare au fost ajustate. Butonul Ieșire nu va mai fi static.

⚪ Am scăzut probabilitatea de a ajunge la închisoare atunci când ucidem roboți. Aici, aș dori să notez, deoarece am primit câteva e-mailuri despre jucătorii care sunt închiși frecvent. În formula noastră, avem ceva numit diferența de putere dintre atacator și victimă. Cu cât diferența dintre tine și victimă este mai mare, cu atât este mai mare șansa de a fi închis atunci când ucizi un bot, care în mod clar nu va atinge niciodată nivelul de putere pe care îl au asasinii de top. Mâncare de gândit!

⚪ Acum puteți cumpăra mai multe produse simultan în Magazin și pachete VIP în unele monede locale.

Ca întotdeauna, pentru orice feedback și idei, vă rugăm să scrieți lui Beby la [email protected].