Salut gangsteri,
Se pare că am avut o rundă neplăcută, dar, ca întotdeauna, ne străduim să reparăm totul pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.
Deoarece bara de meniu s-a schimbat, am primit o mulțime de feedback cu privire la cum să o îmbunătățim, așa că pentru această rundă ne-am concentrat în principal pe asta și pe remedierea problemelor vechi.
Multe dintre problemele pe care le-am văzut în runda trecută au venit din cauza lipsei de testare intensivă. Asta nu înseamnă că nu testăm, dar din moment ce în mod clar problemele nu erau generale, ne-am dat seama că avem nevoie de un bazin mai mare de testeri și din acest motiv am pus la dispoziție BETA pentru toată lumea, cel puțin deocamdată.
Mulți dintre voi mi-au trimis e-mailuri cu modificări și funcții noi. Vreau să știți că nu le ignor, dar trebuie să mergem pas cu pas și să ne stabilizăm înainte de a le pune în aplicare.
Schimbări
Modificări ale caruselului. Am primit mesajul dvs. și am redus numărul de file de pe carusel. Iată noile nume și unde puteți găsi fiecare TAB. Ar putea dura ceva timp să te obișnuiești, dar scurtarea caruselului este o îmbunătățire generală, în opinia mea.
Aleea / Sindicatul - The Hub
Gang Assault / Hunting Ground - Asalturi
Piața neagră / Cazinou / Dealer de droguri / Hookers - Underworld
Clădire / Afaceri / Districte / Bursa de Valori - Zona Financiară
Universitate / Banca / Spital / Inchisoare - Servicii Publice
Modificări la Syndicate: în mod clar avem nevoie de feedback-ul dvs. pentru a echilibra această nouă funcție. Au venit feedback, așa că vor fi făcute modificări.
Cartelul Gonzos
Contractul 1
* Recompensa pentru prima sarcină a crescut de la 1 la 2%.
* Recompensa pentru a doua sarcină a crescut de la 2 la 3%.
Contractul 3
* Recompensa a crescut de la 1 la 3%.
Contractul 4
* Recompensa a crescut de la 3 la 4%.
Contractul 5
* Recompensa pentru prima sarcină a crescut de la 0,5 la 1%.
* Recompensa pentru a doua sarcină a crescut de la 1,5 la 2%.
Misiunile Vatikan/Regele Drogurilor din Rusia vor începe să conteze jafurile tale după ce sarcinile aferente vor fi activate.
Articol special nou
Durata: 7 zile TC
Bonus: Reduce cu 25% șansa de a fi închis atunci când ucizi pe cineva
Nume: plată săptămânală
Descriere: Ați reușit în sfârșit să mituiți unii dintre polițiști din Crims City. Folosește acest timp pentru a pune frica de Dumnezeu în dușmanii tăi
Ca întotdeauna, pentru orice feedback și idei, vă rugăm să-mi scrieți la [email protected]
Bebynho