Salut gangsteri,

După cum ați observat, am avut timp limitat între runde, așa că această rundă nu va prezenta modificări majore sau implementări noi. După cum am menționat anterior, fiecare rundă aduce ajustări la Sindicat, iar aceasta nu este diferită. Sindicatul este complex, așa că modificările vor fi treptate pentru a evita erorile și problemele de echilibru.

În 2025, avem planuri mari pentru The Crims, inclusiv noi funcții și actualizări pentru arme, clădiri și prostituate. De asemenea, vom ajusta prețurile pachetelor unice VIP și vom crește sumele creditelor pentru anumite țări.

În cele din urmă, aceasta va fi ultima rundă în care BETA este deschisă tuturor. Începând din 2025, accesul BETA va fi doar pe invitație, deoarece scopul său principal este acela de a aduna date valoroase.

Modificări:

⚪ Am adăugat un buton care vă permite să trimiteți un mesaj unui jucător din profilul său.

⚪ Am schimbat modul în care acționează butonul de asalt în Hunting Ground. Acest lucru a fost făcut la solicitarea echipei noastre de abuz.

⚪ Nou jaf aleatoriu: Moș Crăciun.

⚪ Noua insignă de Crăciun. Această insignă va fi diferită de cea din 2023 și o poți obține doar dacă termini runda fiind la nivelul 12 sau mai mare.

⚪ Warren Buffet și Pentagon sunt acum disponibile și pentru mai mulți.

⚪ Am adăugat o casetă de confirmare pentru când jucătorii acceptă un contract de sindicat.

⚪ Am mărit toate bonusurile oferite de sarcinile din sindicatul Gonzo.

⚪ Am mărit recompensele pentru statistici oferite de Warren Buffet și Pentagon cu 25%.

⚪ Modificări la Iron Gym Syndicate: „Al doilea contract”
1. S-au redus toate recompensele pentru statistici la jumătate.
2. Noile sarcini vor oferi acum puncte Kill, precum și statistici, 200 și, respectiv, 300 puncte Kill.

⚪ Am mărit numărul de bilete pe care le primiți la achiziționarea VIP Assassin de la 10 la 15.

⚪ Numai conturile care au câștigat o insignă de 150 de puncte de streak pot reseta streak-ul celuilalt jucător. Click aici pentru mai multe informații.

⚪ Puncte de ucidere reduse pentru câștigarea ucigașului cel mai căutat al zilei de la 100 la 50.

⚪ Am redus numărul de bilete câștigate de la roboții din Hunting Grounds de la 20 la 10 bilete.

Ca întotdeauna, pentru orice feedback și idei, vă rugăm să scrieți lui Beby la [email protected].