Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Results 1 to 7 of 7

Thread: Napadení

  1. #1
    Guest

    Default Napadení

    Pochválena buď heráková manufaktura,

    mám takový dotaz. Vrátil jsem se k TC po pár letech a jakž takž jsem se rozkoukal, zvykl si na novinky, ale nicméně jednu věc jsem nikdy nezjistil. Na čem závisí, jestli dotyčnou osobu při napadení (ať už ho napadnu já nebo on mě) zrubu nebo ne? Ptát se na námku je jako kdybych se ptal na námku. A ať hledám na fóru a všude možně, tak nikde nic. Jediné, co jsem slyšel, bylo něco o síle a toleranci. Ale jak se to počítá, průměruje či co, to fakt nemám nejmenší tušení.

    Díky, smajl

    ///edit: tak jsem našel něco, že to závisí na inteligenci, síle a toleranci, ale nic o tom, jak se to počítá

    ///edit2: tak jsem našel tohle: "You win the fight if your strength is higher than your victems tolerance, you kill them if it's double." ----- je to pravda? jako sílu beru statovou sílu, ne nějaký výpočet, ok?
    Last edited by smajl; 08-22-2012 at 10:25 PM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    ČR
    Posts
    63

    Default

    Tak mělo by to být jako součet všech statů co to podporuje, tedy jedná se o sílu a toleranci. Když je hodnota vyšší tak vyhraješ a dostaneš mám dojem třetinu statů?.. Ale je možné, že tolerance má menší hodnotu. Nevím, snad nějaký moderátor ví podrobnosti.

  3. #3
    Guest

    Default

    tak nakonec jsem se pokusil přelouskat anglický manuál a opravdu je to asi tak, jak píše ve zkratce anglicky maník, kterého jsem uváděl v údovním postu dole..

    "Whether your assault will close with the success is depending from your strength and from the tolerance of the opponent (one should remember around to strength injuries of the weapon are being counted in, and to the tolerance ? durability of the armor) if your strength twice is exceeding the tolerance of the opponent - then your victim is dying (remember that for a kill you can be imprisoned), if strength is in compartment 101-199% of tolerance of the opponent then you will only beat the victim, but if there will happen that the tolerance of your opponent is bigger than your - you are losing."

    Jednoduše řečno: moje síla musí být pro úspěšnej útok větší, než jeho tolerance; při obraně moje tolerance musí být větší, než jeho síla

  4. #4
    Guest

    Default

    Pri útoky sa berie sila+tolerancia a to deleno 2 čiže (sila+tol)/2=utočná sila. a ak ju máš väčšiu ako tvoj protivnik tak vyhráš..
    A dostaneš ak ho nezabiješ tušim okolo 9% s jeho statov a ak zabiješ (máš dvojnasobok jeho statov) tak okolo 5%. Sifler kde si zobral tretinu statov to vážne neviem

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    ČR
    Posts
    63

    Default

    Kdybych to věděl tak bych ti to hned pověděl, opravdu.

  6. #6
    Guest

    Default

    Co ma znamenat to napadeni do 1sekundy po navstiveni klubu....takhle rychlej nikdo v zivote bejt nemuze do prdele....

  7. #7
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    ČR
    Posts
    63

    Default

    Každý do klubu může přijít jindy, daný hráč tam může klidně čekat 2 minuty a na víc v těchto ohledech rozhoduje i rychlost internetu, resp. načtení stránky. Dejme tomu, že si vybereš klub do kterého půjdeš, klikneš na vstup, formulář se odesílá a do databáze se pošlou údaje dejme tomu k tvému řádku, že jsi zrovna v tom a v tom klubu s tím a tím ID. Formulář se odesílá vlastně po načtení stránky hned, ale prvky jako jsou obrázky a styly se ti už načtou pomaleji a nemusí hned pokud je třeba nemáš uložený v mezipaměti. To platí i o daných lidech co mají v řádku v db stejný ID klubu jako ty. Id máš u sebe avšak než se načte stránka s klubem a dřív někdo viděl už tebe v klubu ještě 3-5 sekund před tím než se ti načetla stránka zrovna s tím uživatelem, ten se třeba už přemístí do sekce napadení (to mu automaticky zruší ID klubu v jeho řádku) a proto ho třeba už nemusíš vidět zrovna v klubu, je to, ale velice minimální případ kdy daného hráče v klubu už nevidíš, ale on tebe viděl. A než se proklikáš do plastiky už dalších 10 sekund čeká v tom samém klubu protože ho má třeba v oblíbených...

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •